Почетна / Рукомет / Еврокупови

ЛШ: Илић јачи од Хансена, Веспрем на завршном турниру, крај за богати ПСЖ

Две сезоне за редом у четвртфиналу Лиге шампиона састају се Веспрем и ПСЖ и оба пута на завршни турнир у Келну пласирао се мађарски првак

А у четири дуела француски тим само је једном дошао до нерешеног резултата, и то пре седам дана голом Лика Абалоа у последњој секунди

У реваншу богати Парижани нису имали шансе пред крцатом Веспрем ареном. Још једном су мађарског шампиона предводили Србин и Хрват, Момир Илић (седам голова) и Ренато Сулић (шест).

Мало је тиму из Града светлости био и феноменални Данац Микел Хансен (шут 15/17), постигао је више од пола голова ПСЖ-а.

Трачак наде јавио се четири минута пред крај (26:30), али је Анојан после одбране Маргучевог шута истом играчу вратио лопту у руке, а после капитулације покопане су и све наде Парижана да ће видети Келн.

Петар Ђорђић ће на фајнал фор ЕХФ купа у Берлин, иако није дао ни гол у победи Хамбурга, али зато по шест јесу Мае и Фал.

Момир Рнић је за Мелцунген постигао четири, Ненад Вучковић један гол, али бундеслигаш неће на завршни турнир је је постигао мање голова у гостима.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Boki
Bogati PDG...a Vesprem sa neogranicenim budzetom nije bogat...
Srbija
Bravo za Ilića i Vujina. Kad basket Srbi udju u f4 u svim novinama vest u zunalu po strana. A obojica plus i prosle i ove godine u svim izborima za naj titule. Da su izgubili minus 22 mozda bi i ceo intervju dobili:-) :-) :-) :-) :-)
Noki
A ti Boki go ko pisolj, nema ker zasto da te ujede ali volis da komentarises. Ej, kao it znas i ti si o necemu informisan. Dobro je to samo tako nastavi.Jel ti lakse kada vidis svoj komentar,
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.