Почетна / Рукомет / Еврокупови

Болан пораз Новосађана од Татрана, пред само 400 гледалаца

Опет слабо посећен СПЕНС на последњем Вошином домаћинству у овосезонском учешћу у Лиги шампиона, још једна хуманитарна акција, овога пута помоћи осмогодишњој Тари Поповић оболелој од церебралне парализе...
ФОТО: В. Марковић
Војводина – Татран Прешов 24:25 (14:14)
Дворана: СПЕНС. Гледалаца: 400. Судије: Цаферопулос и Бетман (Грчка). Седмерци: Војводина 2 (2), Татран Прешов 1 (1). Искључења: Војводина 6, Татран Прешов 4 минута.
ВОЈВОДИНА: Л. Арсенић (3 одбране), Орбовић 7, Тодоровић 1, Перовић (7 одбрана), Пралица 2 (1), Растворцев 1, Марјановић 4 (1), Ранисављевић, Јовановић 3, Н. Арсенић, Николић 2, Петровић, Станковић 3, Тркуља, Вучковић, Гуглета.
ТАТРАН ПРЕШОВ: Божић, Рабек 1, Копчо 2, Хрстка 7 (1), Крок 1, Садовји 4, Радченко 1, Урбан 1, Фурлан 5, Пекар, Цип 1, Антл 1, Чуприна (8 одбрана), Петро 1.

 

Добар старт Војводине, али на крају тријумф Словака голом Васје Фурлана. Поново је Никола Марковић почео са Пралицом на месту организатора игре и још Орбовићем и Растворцевом у бековској линији, Перовићем на голу.

Али, као што смо већ виђали у пређашњим издањима тима из Новог Сада после вођства од четири разлике (10:6) средином полувремена, опет шутерски пробуђеног Орбовића, пречке Станкоивћа, уследила је серија гостију од 4:0, у 26. минуту и вођство (13:12).

У наставку Татран је шутем са дистанце стигао до три разлике (18:15), искључења прво Орбовића онда и Пралице у року од минута нису имала великих последица по новосадски тим, млади Јовановић је са два скок шута вратио своје на „минус један”.

Пет минута пре краја сусрета на 24:22, капитен Зоран Николић напустио је игру због повреде бутине, а Тодоровић, потом Орбовић донели су изједначење Воши на три и по минута пре краја, али два пропала напада, и гол Васје Фурлана одвели су Словаке до победе и реванша Новосађанима за пораз у Прешову.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vs
Orbovic se probudio sa sutevima? Pa dajte ljudi. Moze ko nas da se izvucemo iz problema.To je njegov nivo.Krak price!
ns
Kakav potez trenera na kraju utakmice,sta li je mislio kada je u poslednjem napadu ubacio Arsenica koji do tada nije ni ulazio.
Kac
Ostavite trenera! Kako je samo "rekao" onom sudiju bre iz Grcku! To je pravi trener! Idemo Vrljo,gde si bre do sada da malo,ma znas vec :-))))
NS-1949
Svaki pojedinac na terenu bi trebao da svaki momenat pa i minut u igri iskoristi na najbolji mogući način i da svoj maksimum. Arsenić je dobio priliku da reši utakmicu gde je napad odlično odrađen i stvorena čista šansa da postigne pogodak,ali na žalost lopta mu je ispala.Situacija gde se postaje pobednik ili tragičar.Pozdrav,pružena ruka i podrška trenera prema Arseniću pri izlasku iz igre na klupu mislim da govori sve..ako si ,,ns" bio na utakmici,toliko o potezu..
Прикажи још одговора
Marko NS
Mi u Novom Sadu volimo rukomet to smo pokazali na EP 2012 ali je problem što u Vojvodini nemaju nikakve ambicije u Ligi šampiona dovoljno im je samo što učestvuju a čim protivnik napravi malo veću razliku oni stanu i predaju se ne bi njima pomoglo ni da dođe 6-7000 ljudi na SPENS
Kenedi
CIA, KGB, MI5, Miki, Paja, Sunđer Bob...
Story going on,and on
Sudije kazes? Ma budzet je verovatno!
Прикажи још одговора
Marko NS
Ko da ih gleda kad ne mogu ni prosečne ekipe da pobede kod kuće(Tatran,Porto,Brest,Nekse) njima je važno samo da učestvuju

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.