Почетна / Рукомет / Еврокупови

МАЈСТОР: Погледајте невероватан гол Дарка Ђукића

Младо српско крило Дарко Ђукић постигло је фантастичан гол у поразу свог Бешикташа од Веспрема (34:38) у мечу Лиге шампиона. Погледајте…

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gepard
za onog radivojevica je igrac, decko protiv rajn nekar levena sam u kontri i ristovski mu dva puta skida ko amateru... mislio sam da peric gresi al sad vidim da je u pravu sto ga ne zove
kiza
Imamo igrace za medalje na evropskom i svetskom prvenstvu. Organizacija je potonula totalno. Toliko zlobe vidi se i u ovim komentarima. Dok ne dodju intelektualci i dobri ljudi nema spasa.
Pajs
Ha ha ha.kakav gol? Pa decko je promasio penal i onda iz nekog nesretnog odbitka ni sam pojma nema sta je uradio,kao i vecina njegovih golova,polu sutevi dalji ugao,poluvisoka ili ovakvi i slicni sutevi koji nemaju smisla, Decko je vise nego smesan igrac.
er
rukometas@od njega da. Samo kod nas za ispad igrac bude nagradjen pozivom u A selekciju.
rukometas
zar mi imamo bolja krila
Прикажи још одговора
pera
Po meni Darko i Nikčević moraju biti udarne igle reprezentacije a ne da dobijaju otpadke od bekova u reprezentaciji i da Rastko ima sigurno mesto na piotu jer on i Beljanski jesu dva najbolja piota u Srbiji. Golman Gajić je takodje na vrhuncu karijere i on i Ivezić ili KOcić mogu biti dobra kombinacija.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.