Почетна / Рукомет / Еврокупови

Медицинар поражен у Русији, Кубан "већ" у 3. рунди Купа ЕХФ

На почетку овосезонске европске приче назире се и њен крај за шампиона Србије Медицинар
ФОТО: facebook/Aleksandra Ručnov

Медицинар – Кубан 23:33 (12:16)

Краснодар - Дворана: Олимп. Гледалаца: 1.800. Судије: Марија Илиева и Силвана Карбеска (Мекедонија). Седмерци: Медицинар 5 (4), Кубан 5 (2). Искључења: Медицинар 6, Кубан 8 минута.

МЕДИЦИНАР: Перић, Враголић 1, Атанасковић, Пријовић 5, Милошевић, Ручнов 2, Томковић 7, Прелевић 3, Качаревић, Стојилковић, Лојпур Гајовић 5. Тренер: Саша Бошковић.

КУБАН: Самоиленко 1, Голуб 4, Савинова 2, Гариаева 1, Каплина, Матлашава 2, Жилинскаите 4, Ефимкина 1, Наливко, Карпачева 6, Фролова 4, Кушнир, Собина, Вернигорова 3, Аришина 2, Фанина 3. Тренер: Евгениј Трефилов.

 

Са само 11 играчица шампионке Србије Шапчанке су отпутовале у Русију на меч друге рунде ЕХФ купа, уз то без најбоље играчице Ане Радовић, па и не чуди што су се после прве од две утакмице практично опростиле од такмичења у Европи.

До полувремена је резултатски минус био колико-толико подношљив, у наставку је порастао до двоцифрене вредности у корист шестопласираног тима руског првенства, кога води чувени тренер Евгениј Трефилов, селектора дама Русије које су освојиле златну медаљу на Олимпијским играма у Рију 2016.

Реванш се игра данас, такође у Краснодару, утакмица почиње у 15 часова.

Коментари22
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dzaba
Stvarno nema smisla igrate kup EHF-a, a pritom znate da ne mozete daleko da stignete,bacate tolike pare na brukanje a devojkama ne dajete platu,sramota.
Pacijent
Moj doktore glava me bole pipni dole pipni gore moj doktore
doktor
sestro drago mi je da si se bas ti prepoznao u dijagnozi cinik a i vise od toga.
VIDOVIT
Sto bih voleo da Bor i Mladost pomrse racune, Medicinaru,Bekamentu i Naisi...Pa da vidim kako cete posle da se prsite ih. Ko da samo vi postojite velike zvezde..
doktor
vi koji se krijete iza imena zeka i stojke komentarisete iz iste kuhinje.nije jasno sta hocete da postignete sprdajuci se ljudima kao sto su njih dvojica.mislite da time gadjate u cilj nekoga ko vama nije po volji jer je bolji i uspesniji od vas samih.radite na sebi da bi bili bolji ljudi .biti cinik nije dobra osobina.
sestra
Doktor, uzmite malo i zute ne samo plave tabletice.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.