Почетна / Рукомет / Еврокупови

Слога поразом у Русији наговестила опроштај од Челенџ купа

Сутра се игра реванш меч у Буденовску покрај Ставропоља, али ће тим из Пожеге тешко надокнадити 11 голова минуса
ФОТО: rss.org.rs

Динамо Виктор – Слога Змарт форс 37:26 (21:16)

Буденовск - Дворана: Лукоморе. Гледалаца: 750. Судије: Сирбу и Супиницов (Молдавија). Седмерци: Динамо 5 (5), Слога 5 (4). Искључења: Динамо 4, Слога 6 минута.

ДИНАМО ВИКТОР: Заболотски 2, Мирзоев 3, Некрасов 5, Велики, Соколов, Дронов 2, Каритинов 5, Врачевић, Тсокал 3, Отрезов 13, Гротски Воплков 4, Пшенични.

СЛОГА ЗМАРТ ФОРС: Стојановић 2, Вокси 3, Павић 1, Стевановић, Антељ, Медић 8, Јанковић, Марјановић 3, Ражнатовић, Давидовић 4, Гојковић, Радовић, Цупара, Тодоровић 5, Радивојевић.

 

Већ после првог меча треће рунде Челенџ купа је познато да ће Слога завршити овогодишње учешће на међународној сцени. Тим из Пожеге је поражен од Динама у Русији 37:26, па ће сутрашњи реванш меч бити само пука формалност.

Већ после тридесет минута игре било је јасно да ће домаћа екипа стићи до победе, док је у наставку меча њихова предност стално расла.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pozega
U drugoj utakmici ostvarena pobeda 31:29
bek
Rusi su bili fenomenalni domacini. HVALAAAA
Istina
sloga je dobila velike ovacije u hali,i pored jako dobre igre dozivela poraz od kvalitetnije ekipe
Ja
Mnogo lupas
Pancevo
Fino ste otisli na put ,,silnoj" ekipi iz bratske Rusije sa parolom ,,Necemo da se brukamo kao ovi nasi u Seha ligi"...hvala vam sto nas ne brukate (11raz.21gol za poluvreme od rukometnih vanzemaljaca ) al molili bi vas pokrite se usima i uzivajte u ovacijama brace Rusa...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.