Почетна / Рукомет / Еврокупови

Рукометаше Вардара на аеродрому дочекале хиљаде навијача (ВИДЕО)

Дочек скопских „црвено-црних” организвала је градска власт Скопља, која је платила чартер лет из Келна и донела одлуку да новчано награди играче и стручни тим за освајање европске титуле
ФОТО: Бета/АП

Неколико хиљада навијача дочекало је на аеродому „Скопље” рукометаше Вардара који су са неколико сати кашњења долетели из Келна, где су по други пут освојили титулу првака Европе.Спрецијални чартер лет, који је првобитно требало да долети у 18.50, после пар одлагања је на скопски аеродом стигао око 21.45.

Навијачи из Скопља и других градова, који су сатима чекали у веселој атмосфери, овацијама су дочекали рукометаше и стручни штаб Вардара након што су изашли из аедромске зграде, уз навијачке песме, бакље и клупске и државне заставе.

Двоструки европски шампиони су се са аеродрома панорамским аутобусом упутили ка препуном централном градском тргу у Скопљу где их већ чекају хиљаде грађана да би заједно прославили освајање нове тутуле у Лиги шампиона.

Дочек скопских „црвено-црних” организвала је градска власт Скопља, која је платила чартер лет из Келна и донела одлуку да новчано награди играче и стручни тим за освајање европске титуле.

Рукометаши Вардара су синоћ освојили титулу европског првака, пошто су у финалу завршног турнира Лиге шампиона у Келну победили Веспрем са 27:24 (16:11) и тако други пут освојили титулу шампиона у три наступа на финалним турнирима лиге шампиона. Прва титула је освојена 2017.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

špo
A sve to je moglo biti u Srbiji.
Dejvid
"Dobro veče Makedonijo, dobro veče za narod sa najvećim srcem koje sam ikad video. " To u histeriji izjavi golman reprezentacije Srbije,više mu i prezime neću napisati...
tetka
e to ce ga bas pogoditi

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.