Почетна / Рукомет / Еврокупови

Вардар је освајањем Лиге шампиона до сада зарадио 1.485.000 евра, сума може да расте

За тат успех, други у три године, од Владе Северне Македоније клуб је награђен са пола милиона евра, од владине Агенције за младе и спорт и Града Скопља са по 100.000 евра, док је премија од приватне болнице Неуромедика 15.000 евра
ФОТО: EPA/GEORGI LICOVSKI

Рукометаши Вардара су освајањем Лиге шампиона зарадили најмање 1.485.000 евра, а ако победе и на незваничном светском клупском првенству "Супер глоб" сума може да се увећа на 1.705.000 евра, објавио је данас македонски портал "24 рукомет".

Како наводи тај специјалзовани спортски медиј (24ракомет.мк), пласман на завршни турнир Лиге шампиона у Келну у касу македонског рукометног шампиона је донео 135.000 евра, а освајање титуле 500.000 евра.

За таj успех, други у три године, од Владе Северне Македоније клуб је награђен са  пола милиона евра, од владине Агенције за младе и спорт и Града Скопља са по 100.000 евра, док је премија од приватне болнице Неуромедика 15.000 евра. 

Освајањем титуле шампииона Европе Вардар се пласирао на Супер глоб, где је награда за прво место 355.000 евра, за друго  225.000 евра, а за треће 135.000 евра, пише "24 рукомет".

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Djole
Dragi Jole, verovatno negiranje neceg ne znaci da je covek uvek u pravu . Slazem se da treba podjednako treba razvijati sve krajeve i nije mi bio cilj da bilo koga uvredim i lisim zasluga i onoga sta su dali za ovaj nas trofejni sport. Jer samo zdrava konkurencija daje kvalitet. Ali cijenica je da postoji mnogo klubova koji zasluzuju paznju i respect kao sto su i Priboj, Nova Varos,Planinka , Zajecar, Proleter, Spartak, itd.. Smatram da je dobra selekcija i rad osnova svega , da treba da se smanji birokratija i administracja u savezu, da se dovedu mladi ljudi koji bi pod patronatom iskusnih strucnjaka napravili osnovu za dalji napredak. Treba da se naprave razvojne lige a mladje selekcije koje ne bi imale velike troskova i gde bi smo dobili na kvantitetu i kvalitetu a ne bi se igrale za direktore liga, sudije, i delegate vec bi to bio temelj buduceg razvoja rukometa u SRBIJI. Tebi zelim sve najbolje i puno uspeha u daljem radu na promociji rukometa ma gde bio.
djole
A gde su srpski klubovi .Bez jake lige nema ni kvaliteta, Treba ulagati u centre kao sto su Novi Sad , Sabac , Nis , Beograd, Pancevo, i pomoci sredine koje se bude , Leskovac, Kragujevac N. Pazar, itd. Tek onda mozemo da sanjamo o uspesima u Ligi sampiona… Savez mora da se menja iznutra i to u hodu od rukovodstva ,sudija, nacionalnih selekcija(gde treneri mladjih selkcija nisu ni placeni a to je osnova) pa do rada u klubovima gde sistem rada mora da bude isti na svim nivoima i na isti nacin. A dok sve to dodje ,mozemo samo da navijamo za nase komsije i da se nadamo ce kod nas biti bolje jednog dana...
Jole
U kojem sportu su centri Novi Pazar, Beograd, Novi Sad, Pancevo i Kragujevac? Ako mislis na rukomet onda si pogresio, nikad nisu ni bili niti ce kad biti. Sto negde trenutno ima drzavnih para to ne znaci da imaju tradiciju, iskustvo i fiziku da budu rukometni centar. Dok ne bude Kaca, Backe Palanke, Crvenke, Vrbas, ... , nema ni rukometa u Srbiji. Rukomet je muski, grub sport i to ne moze da igra mamin i tatin sin koji jede cezar salatu, cija semenke i eurokrem. To je sport za gorstake.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.