Почетна / Рукомет / Прва лига

БИВШИ КАПИТЕН РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОПЕТ ИГРА: Жикица Милосављевић у Херцеговини

Прошлу сезону Жикица Милосављевић (43) завршио је у дресу Металопластике. Нажалост, без трофеја, у финалу Челенџ купа бољи је био шведски Савехоф (37:26).

Сви су помислили да је крај, да је Панчевац окачио патике о клин, нарочито када је преузео тренерско место у Јабуци, али...

Некадашњи капитен репрезентације решио је да се поново врати на терен, овај пут у дресу прволигаша (група север) Херцеговине.

- Баш је синоћ био на тренингу - каже председник клуба Ненад Јокановић. - Надам се да ће са нама остати до краја сезоне. Желимо да се боримо за прво место са Пролетером, пет бодова нам беже, али већ у трећем колу наставка све ће бити јасније. Поред Жикице дошао је и бек Мирослав Ратковић.

А, шта каже прослављени репрезентативац, освајач сребрне светске медаље.

- То је само мало да им помогнем, из пријатељских разлога. Имам другаре тамо, питали су да будем ту, због искуства. Играћу можда понеки меч. Немам неке велике амбиције по питању повратка на терен, оне су сада усмерене на другу страну, кренуо сам тренерским путем, полажем испите.

Милосављевић је стратег Јабуке, тренутног лидера Друге лиге група север. 

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sapcanin
Slavko Novakovic u Metaloplastici ima platu od skoro 2000e, a njegov kum direktor skoro koliko i Slavko. I to naravno veoma redovno primaju. Slavko je placeniji od cele sabacke prve postave zajedno. Covek koji u trenerskoj karijeri ima osvojenih nula trofeja. E ,zato nam je rukomet tu gde jeste.
vv
Nije lako Pericu, u konkurenciji za dres reprezentacije su mu Perunicic ( naravno Nenad), Nikolic, Milosavljevic,.. kako da usklade obaveze, a ko ce da bude potpredsednik, selektor, direktor, gen.sekrtar, Ljudi da zamrznemo rukomet dok se oni ne izigraju. Kokir pocinji da igras, Nedja je vec registrovan. rukomet u " senci" Ja boze " divne" li generacije! Ceo zivot ce trcati za loptom, kritikovati sve zivo i traziti da ih neko placa da ne trose svoje pare!
ве, ве
Није Жикица крив што је и са 43 године бољи од 90% десних крила у Србији! То би више требало да замисли тренере који раде у клубовима код нас.
dejan
Sou sa nasim klupskim rukometom. Amaterizam klasicni. Da li neko zna za igraca koji ima 1.000 evra mesecno, ali dobija,da ne bude ono dodjem ti? Tvrdim da nema!!!
str8 no more
Mozda nema igraca,ali zato trenera sigurno ima..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.