Почетна / Рукомет / Регионална лига

Воша славила у Суботици, тренер гостију поцрвенео

Рукометаши Спартака Војпут изгубили су још један важан меч пред својим верним навијачима овог пута у српском дербију у регионалном такмичењу са Војводином – 25:28.
ФОТО: rkv.rs

Спартак Војпут – Војводина 25:28 (12:16)

Спортска хала Дудова шума. Гледалаца: 1000. Судије: Николић и Стојковић. Седмерци: Спартак 2 (2), Војводина 3 (2). Искључење: Спартак 6 минута, Војводина 4 минута. Црвени картон: тренер Марковић у 45. минуту.

СПАРТАК ВОЈПУТ: Вукославовић, Косовић, Пејић, Џекић 3, Перовић 2(1), Кнежевић 5, Љубојевић 1, Лојанчић 4, Радуловић (6 одбрана), Дистол, Жупањац 4 (1), Јелић 1, Басарић 1, Ракоција 1, Чупић 3, Стојановић (10 одбрана, 1 седмерац).

ВОЈВОДИНА: Арсенић, Обровић 3, Перовић (17 одбрана), Растворчев (8 голова), Марјановић 5 (2), Смиљанић, Ранисављевић, Јовановић 2, Арсенић 2, Николић 2, Петровић, Станковић 2, Тркуља, Вучковић, Гуглета.

Играч утакмице: Бојан Перовић

Семафор: 1:5 (7), 11:14 (25), 15:17 (38), 23:25 (57), 23:27 (59).

 

У 45. минуту дошло је до полемике између судије Николића и тренера Марковића због досуђивања седмерца па је судија Николић показао црвени картон и послао Марковића у свлачионицу.

Суботичани су потом направили серију од 4 гола преко Лојанчића, Кнежевића, Џекића на 21:22 у 53. минуту.

Прво изједначење догодило се у 44. минуту лепим голом Кнежевића 22:22, међутим, црвено-бели не посустају дају два гола преко Растворчева 23:25.

У 59. минуту све је било готово, тренер путара тражи тајм-аут код резултат 23:27. Упорност Новосађана се исплатила па на крају ипак заслужено долазе до три бода.

Коментари59
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bp
RK Sintelon je bio najbolje organizovan klub na nasim prostorima ikada, i u skorije vreme nece postojati takav klub, ovo su samo blede kopije.
tuga
CT ti je sve objasnio.
selo
palanka@pobedjivao sam kao igrac i Sintelon, Tarket, Lavove, Tikvaru, i vec kako su se sve zvali. Pa vi u PALANCI ne mozete da se dogovorite ko je dobar a ko ne. Dobre su vam samo sudije. Njih imate za izvoz. Cuj Palanka rukometna sredina. Sta onda da kazu Zrenjanin, Pancevo, Crvenka koji su u ex JU nesto znacili. Tad se u Palanci igrala Vojvodjanska liga.
Прикажи још одговора
Katar?
Sta je bilo u Kataru?
Bravo
Aj Zdravo
Ostvaren
Hvala na ukazanom poverenju veliki vodjo :D
Прикажи још одговора
Sta to pricate jadni?
Pa mora i Perovica nekada da "potera".U svakom slucaju 18 odbrana Perovica ( nije toliko imao za prethodnih 10 utakmica) + dvojica vrhunskih golmana Nikolic i Stojkovic i pobeda Vojvodine bila resena jos oko 13 h.Stvari se malo izmakle kontroli (Markovicev prvi time out,govori o lezernosti u komunikaciji sa igracima,a to sigurno nije on),ali na nasu zalost,Spartak ostaje na velikoj zelji i generalno prikazanoj boljoj KOLEKTIVNOJ igri.Apsolutna krivica trojice golmana Spartaka,koji nikako da shvate da Rus,nije u stanju da sutira osim dole u blizi,i ako je prostor od 3 m otvoren,dole u dalji (statisika ozbiljnih golmana govori o tome,gde moze da postgine 3-4 komada po utakmici i to maksimum) i tu se prica po nas zavrsila.Steta,bili smo bolji.Pisanja o demonstraciji moci Vojvodine u srpskoj ligi-smesni ste!
Sta to pricate jadni
Ma daj@ -nisi ukapirao.Momku kapa dole,obizrom da mu je ovo rekreacija (naravno da znam da je advokat) .Jedino sto i gledam posle utakmice (hvala Bogu pa je u SEHA evidencija,skoro precizna kao kod Madjara) je to da 18 odbrana u prethodnih 8 utakmica,nisu imali obojica zajedno! To je statistika.Pricamo o tome,da se nije desila vecer od 18 odbrana jednog ili npr 9 obojice na prosloj utakmici,siguran sam da si dovoljno pametan da kapiras kakav bi ishod bio po Vojvodinu,bez obzira na najbolje igrace Nikolica i Stojkovica,bili po porazeni sa 5+ min .Da ti ne ulazim u statistike Orbovica,Rastvorceva,Vuckovica.To nisu krivi, momci ,vec kriv ac je Markovic koji forsira taj i takav rukomet,bez da ulazim i njegovo divljacenje pored aut linije.Bruka i sramota. Ovo oko sedenja kuci,ljubomore i ostalog nabrojanog.Ma glupo je na to cak i da odgovaram.Nigde veze.
Simo
Meni se cini da si ti malo ljubomoran na Perovica? Svaku utakmicu je momak dobro branio, neku vise nego dobro a neku solidno, ispod toga nije isao.A jos uz to i advokat je...Jede to coveka ko je zavistan..jede..pazi samo da te pojede..
Прикажи још одговора
roštilj
Ćevap i pljeskavica su ukusni kada su reš pečeni. Međutim ovi su izgoreli, prepečeni su, crni. Takve niko neće, jer i podgrejani su gorki. Iako su iz poznatog roštiljskog regiona, dozvolili su da ih šefovi kuhinja izgore.
Kanjiza
Sramotno sudjenje ! Ne bitno ya koga, u to ne ulazim, ali srmaotno ! Ispod svakog nivoa i njihovog EU renomea ! Lep ambijent, spartak dobar, vojvodina bolja, rastvorcev klasa iyna dostalih, djekic dobar, golman novosadjana Perovic odlican. I na sve to SRPSKA POSLA sa sudijama. Da njih dvojica pokazu ko je glavi u srpskim uslovima !!!
100%
100%....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.