Почетна / Рукомет / Регионална лига

Без српских клубова у регионалној СЕХА лиги

Челници регионалне рукометне СЕХА лиге одлучили су да у сезони која следи не буде српских клубова Војводине и Металопластике, а да уместо њих играју два тима из Словеније (Пивоварна Лашко и Горење)

У новој сезони СЕХА лиге ће играти Вардар и Металург из Македоније, Пивоварна Лашко и Горење из Словеније, Загреб и Нексе из Хрватске, Веспрем (Мађарска), Мешков Брест (Белорусија), Татран Прешов (Словачка) и Извиђач (БиХ).

Коментари114
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marš na Drinu
Tako je i Kolubara postojala do pre tri godine. Papuče za plažu prilikom predstavljanja, gaće, podgaće, jeda majica za zagrevanje, druga ispod dresa za utakmicu. Eh, dok je postojao DSS. Sad je SPS u poziciji DSS-a.
Tonus Hleb
Ha haaa danima covek smara i pljuje po Vojvodini i onda sta ? Dajte pare. Ti si iz nekog kriznog marketinga pa vezbas ? Ono kao pluvacu ljude 10 postova dnevno pa ce mi dati pare da prstanem ? Hmmm ?
Eeee
Od tog nema ništa !!! Sam nadji novac pa pokazuj kome god hoćeš i šta god hoćeš! Trebalo je sto komentara da dodjemo do bitizvane DAJ ! Mogli smo to odma da rešimo , 0 bodova majstore !
Прикажи још одговора
I šta bi ...
Nego, dokle se stiglo ? Da li region strepi od sledećih poteza visokoumnog RS Srbije ? I, molim vas, kako Ljubuški da uvrste umesto naše Voše ? Pa, znate li šta u tom Ljubuškom uspeva ? Naravno, kamen, poskok i ......
перо
Напиши слободно... То најбоље успева! Поздрав!
Bi...
Vosa je kolateralna steta inata RSS i Marjanovica. Nudjeno im je da igraju. Nismo mogli a nime im dao ni RSS
Koliko god nam se to ne svidjalo, imamo najlosiji ucinak zadnjih nekoliko godina
Treca sreca
Probaj treci put pod trecim nick-om. Nismo razumeli.
Neko
Koliko god se to nama ne svidjalo, nekoliko zadnjih sezona smo bili ubedljivo najlosiji
Zavrzlama
Generator cele ove zavrzlame je, po običaju, RS Srbije. Njegovi kvaziautoriteti najpre su obeščastili Superligu Srbije, uključujući u takmičenje učesnike SEHA lige tek od plej ofa, a sada su pred ''slatkim iskušenjima'' - kako formirati takmičenje od Supelige do Supebeton lige, spašavajući svoje proverene ljubimce, Proleter, Crvenku i Vrbas. Dosta, bre, vodje i nadriautoriteti, sklonite se. Doveli ste srpski rukomet do ivice prosjačkog štapa, umesto da ste već u marici. Hoćemo referendum o izgledu klupskih liga u Republici Srbiji.
Mr Huricane
Toplotni talas ? Dajte ukljuciti si klimu covjeku

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.