Почетна / Рукомет / Регионална лига

Динамо после пласмана у СЕХА лигу: Бићемо домаћини за пример

Одушевљење у Панчеву после уласка у регионално такмичење
ФОТО: В. Марковић

Да је прошле године неко Панчевцима понудио играње ЕХФ Купа, као и СЕХА лигу, вероватно би помислили да је реч о некој шали.

Ипак, после једне од најуспешнијих сезона, у скоро седам деценија постојања жуто - црних, Динамовци су доказали да вреде и да су с разлогом у врху српског рукомета. Зато и не чуди што је све поклонике спорта у граду на Тамишу обрадовала вест да ће изабраници Ивана Петковића играти са Вардаром, Загребом и другим угледним тимовима који већ годинама имају своје место у европским круговима.

У узорном спортском колективу знају да је овог тек почетак великог посла.

- Тако је. Тек сада нас очекује много тога у организационом делу, јер, руководство СЕХА лиге има тачан план који сваки учесник мора да испуни како би могао да се такмичи. Дакле, упоредо са припремама играча, биће доста посла, али сам сигуран да ће наши рукометни пријатељи рећи како смо били више него добри домаћини - рекао је Данијел Суботић, председник Динама.

Видеће Панчевци, али и сви који дођу у халу на Стрелишту, нешто, до сада невиђено. Угостићете девет сјајних клубова, а ту су и ривали из ЕХФ Купа.

Да ли ћете успети све да припремите на време, с обзиром да СЕХА лига стартује већ 29. августа?

- Наравно. Свакако и за нас, који водимо Динамо, ово је једно ново искуство, али, сигурно да ћемо умети да одговоримо и на овакве изазове. Знамо шта треба радити, како припремити све до почетка такмичења и бићемо сигурно спремни - потврђује агилни први човек спортске дружине из Панчева, бивши играч Динама, некада млади репрезентативац, данас, угледни привредник из града на Тамишу.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zega ku
Pzega namesta igrace . Drzi ih gladne , zedne i zimi smrznute po kucama i stanovima . Dovodite neciju decu i izrabljujete ih . Gde su plate ? Kitite se tudjim perjem . Koliko je igraca iz Pozege ? Sada vam pisem sa j
Dobro zboris
Jeste. A i Pancevo sa clanom UO RSS je. Ali sve ce se to srediti uskoro...
Добриња
Да се управа није превише безвезе бавила рукометним савезом и политиком а запоставила клуб било би све како треба и новац и пласман. Овако саучесници у муљању председника легенде, без СЕХА лиге, са дуговима. То је резултат рада управе. Допустили себи да буду против оних који су нам помогли да се створи клуб, тиме их додатно гурнули ка Панчеву и Динамо други. Срећа да и овај из Панчева врши исто самоубиство па има наде за нас. Иначе...Огрешили смо се.
Прикажи још одговора
cavi
Sloga iz Pozege ostaje duzna svima i tako u poslednje 2 godine . Bio sam tamo pretprosle godine a cujem da se i prosle nije nista promenilo . Ta ekipa je podelila prosle godine bodove s Dinamom . Kako Dinamo moze da igra SEHA ligu ?
ZegaPo
Ja bih, recimo, reč istoriski pisao sa J, ali ne jistoriski, već istorijski.
Jedini klub koji ne namešta u superligi je Sloga.
Прикажи још одговора
1389
Gde ce Cirkovic biti trener? Turcin koji ga je nasledio u Kostanci objasnio mu kako se vodi ekipa! Ne prolazi napolje tapsem te po ledjima a pljujem te iza ledja!
2015 igrac
Los covek. Dvolican i nestabilan sa elementima manije gonjenja. Rukomet of 1-10 ? 6,5 za Ciru
1898
Nabedjeni trener. Bio je najbolji trener uz logistiku Vose. I opet 3 puta podnosi ostavkr.
Navijač
Svaka čas Dinamu.. ali neverujem da će im dozvoliti da igraju u onakvoj hali.. plus još mnogo uslova.
Klint Istvud
Bozo to mene kopiras?Moj film se zove ,,Za saku dolara",a ovo sto ti radis se zove,,Za saku glasova".U UO RSS su usli neki boze me sacuvaj rukometni radnici iz Centralne Srbije,naravno da na Skupstini dignu ruku za tebe.Ovo sa Zeleznicarom je samar svim klubovima koji se posteno takmice jer si klub koji je visestrukom promenom imena pokusao da sakrije trag i na kraju isteran zbog visegodisnjih malverzacija i prevara igraca,trenera i RSS sramno vratio u ligu a sve to na ,,majke mi platicemo sve dugove"!Nadam se da ce se potencijalni spasilac g.Tomic osvestiti i maniti se corava posla,jer je to kao spasavanje Titanika.Bozo ako si zaboravio ti si NAJODGOVORNIJI ZA POSTOVANjE STATUTA I OSTALIH PRAVNIH AKSTA RSS A RADIS SUPROTNO.Sve sa cijem da se na mala vrata uvuces klubovima i pojedincima prvenstveno iz RSV a u cilju da ih dovedes na svoju vodenicu i sacuvas fotelju.Pre dve godine zbog troskova podeljen je drugi stepen na Istok i Zapad a sada ih ponovo spajas jer tebi odgovara.Bravo.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.