Почетна / Рукомет / Регионална лига

Вујин Железничар све бољи, умало до бода у Прешову

Иако без главних зимских појачања Железничар је храбро стао на црту Татран Прешову који после тријумфа и даље остаје у трци зa завршни турнир регионалног такмичења
ФОТО: СЕХА лига
Татран Прешов – Железничар 27:26 (13:13)
Дворана: Татран хандбал арена. Гледалаца: 600. Судије: Губица и Милошевић (Хрватска). Седмерци: Татран Прешов 1 (1), Железничар 4 (4). Искључења. Татран Прешов 10, Железничар 14 минута.
ТАТРАН ПРЕШОВ: Цвитковић (3 одбране), Рабек 4 (1), М. Сарпатаки, Ђерић, Хрстка 2, Лапајне 4, Крок, Л. Сарпатаки, Криж, Урбан 5, Костески 1, Буторац 9, Чуприна (5 одбрана), Царапкин, Афану.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Миловановић 3, Станојевић, Сретеновић 1, Мађар, Вејин 7, Лазић (1 одбрана), Милосављевић 1, Живковић 1, Стошић (8 одбрана), Спасић 5 (4), Јевтић 6, Божовић, Кљајић 1, Пижурица, Павловић 1.

 

Тим Веселина Вујовића је боље отворио меч, у већини првог дела игре и био у резултатској предности, деловао је сигурније у оба правца.

Владимир Јевтић је добро знао да материјализује асистенције Сретеновића или Вејина, баш као и Ђорђе Спасић.

Десни бек Нишлија, Вејин, био је и пуцачки расположен. Управо он је Железничару омогућио на истеку првих пола сата предност од 13:12, али је други стрелац СЕХА лиге Бруно Буторац, скоро уз звук сирене обезбедио резултатски егал на полувремену.

У наставку, прво је на 18:18 Спасић није погодио гол, шут Павловића је изблокиран, а Лапајне је брзопотезно са два везана гола довео словачки тим у вођство од два гола.

Буторац и Крок су први пут одвели Татран на три гола вишка, а Хрстка се у 48. минуту побринуо за „плус четири” (25:21).

Управо са четири гола предности домаћи тим је ушао и у последњих три минута меча (27:23).

У међувремену Пижурица је зарадио треће искључење, али су Јевтић, Живковић и Вејин успели да Нишлије доведу на гол заостатка, међутим није било времена и за нешто више.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tranzicija
Citam ove komentare i ne mogu da verujem kakva mrznja prema Zeleznicaru je u njima! Znaci sme da osvakaju titule samo zvezda/partizan i eventualno Vojvodina, ostali nikako. Ljudi, niko ne trosi vase pare, Zelja ima sponzore. Usmerite mrznju na ona dva kluba iz BG koji su godinama budzetske stavke, ako ste vec moralisti...
Nislija
Overite ugovore da ne bude kasnije... Moji golmani imaju po 9 odbrana da ne bude kasnije...
Repley
VUJO FARAON.
Cairkovic
Vuja je *crnogorski* a Zelja je *niski*. Uvek bio i ostao!
Darko
A st na sve ovo kaze gospodin Promena-*mini legenda*?
Crvenka
Jedva čekam naš Play Off... da vidim na delu trenerski obračun magova rukometa, Rojevića, Petkovića... protiv Vujovića...
Ok
Marjanac? Trkulja? ahahahaha
Ok koral
Marjanac,Trkulja,Celica-kvalitet za Pozarevac, Kostolac(2 treninga i utakmica)
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.