Почетна / Рукомет / Регионална лига

Дибиров потврдио да су играчи Вардара добили исписнице и да траже нове клубове, међу њима Милосављев и Војводић

Сви рукометаши Вардара већ су добили исписнице и траже нове клубове, изјавио је Тимур Дибиров, један од кључних играча македонског шампиона

Тимур Дибиров је за сајт Рукометне федерације Русије река да је је спортски директор играчима Вардара саопштио да после завршетка сезоне тим више неће постојати.

Нас констатацију новинара да се говори да има људи који су заинтерасовани за спасавање шампионског тима, он је рекао да те приче "третира као гласине".

"Добили смо документе и сада смо слободни играчи. Једина званична информација је она од директора који је најавио затварање тима, па сви играчи траже нови посао", рекао је Дибиров.

Македонски спортски портал Екипа наводи да је Михајло Михајловски (председник Сеха лиге и ранији први човек Вардара) замолио управу тима да сачека до 10. маја и да не даје документе рукометашима, јер до тада намерава да "састави моћну финасијску конструкцију" и сачува тим.

Бивши председник Вардара се, додаје се, надао се да задржи костур тима македонског шампиона, који би појачао са неколико македонских репрезентативаца.

"У међувремену се појачавају напори за састављање моћног спонзорског тима македонских компанија, који би преузео руковођење клубом", пише Екипа.

Власник и директор Вардара, руски милионер Сергеј Самсоњенко недавно је најавио да ће на крају сезоне престати да финансира тим вишеструког македонског шампиона који је пре две године освојио и Лигу шампиона.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Strucnjak
Ko je Vojvodic?
Perovic
Malo pozajmljuje zaboravio si ;)
poš
Prototip srpskog trenera, ima mnogo takvih.
Прикажи још одговора
Joj
A gde ce Vuja sada!!!!!
Oj joj
Traze ga Barsa, Kil, Pik, Vesprem ... ali on ce opet u neki Porec , Nis Voli . Emotivac
Željko Pavlović
Vojvodić je najbolji igrač Vardara!
Muko moja
Pa je dosao da igra za dzabe samo da bi bio tamo, smesno! Zalosno pardon
Tratatira
Vojvodic slobodan? Konacno ce da igra negde mozda i svih 10 min.
Jovan
Kod tate u Loznicu!
zar
Sve se gasi ,samo Zvezda i Partizan ne. :)
тинтеминте
Ни Војводина ни Динамо се не гасе...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.