Почетна / Рукомет / Репрезентација

Ненадић о повратку у национални тим: Долазак Ђероне и љубав према Србији пресудили

Један од најбољих средњих бекова истакао је да није поента што ће се он вратити у репрезентацију већ шта оставити момци који долазе
ФОТО: EPA/SASCHA STEINBACH

Рукометаш Петар Ненадић изјавио је да је дуго размишљао да ли ће играти за репрезентацију Србије, али да је након разговора са селектором Тонијем Ђероном одлучио да се врати у национални тим.

Селектор Ђерона објавио је шири списак од 35 играча на које рачуна на старту квалификација за Европско првенство, које ће се у јанурару 2022. године одржати у Мађарској и Словачкој, а на њему се нашао и Ненадић, који претходних година није носио национални дрес.

- Дуго ме није било у репрезентацији и размишљао сам неко време шта и како. Нисам знао шта је паметно, али после разговора са Ђероном одлучио сам да се вратим. Србије је моја љубав и дрес који највише волим, али због свега пре сам се ломио. Међутим, долазак Ђероне и моја љубав су на крају пресудил - рекао је Ненадић.

Један од најбољих средњих бекова истакао је да није поента што ће се он вратити у репрезентацију већ шта оставити момци који долазе.

- Када је Ђерона постао селектор, рекао сам да није поента приче то што ћу се ја вратити у репрезентацију, јер ја не могу да играм још 100 година. Бићу ту да помогнем. Поента је да оставимо нешто момцима који долазе, да имају нешто добро и систем који ради. Видећемо шта ће бити. Ту сам, причао сам са Ђероном пре два дана, рекао сам да ћу доћи и да имам жељу, тако да је то за мене готова ствар - закључио је Ненадић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Срећом бивши
Да ли ће Ненадић сада имати засебну лопту на утакмицама?
Crvenka
To je slika i prilika našeg rukometa!!! Samo kombinacije prolaze!!! Nemamo ništa što je u vezi rukometa...nemamo klubove koji prave reprezentativce, liga nam je cirkus teški...nemamo struku, nemamo ni jedan klub u Evropi... ali zato imamo parazite koji vode naš rukomet i sebi nameštaju pozicije, da namaknu sebi platu...
IMT
a tebe nidje u te price ? e mukeeee
Čvarkov
E u.... se sad. Nismo odavno imali više filozofa u rep.
posmatrac
Nenadic ima 34 godine i mnogo je sebican igrac i dosta asocijalan u kolektivu.Kada bi to sve ostranio a to je nemoguce bio bi veoma koristan s obzirom na druge igracke sposobnosti.
Klimovec
Podrška selektoru i igračima!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.