Почетна / Рукомет / Репрезентација

ЕХФ казнио Рукометни савез Србије са 3.500 евра

Европска рукометна федерација (ЕХФ) казнила је Рукометни савез Србије са 3.500 евра пошто Ненад Перуничић, који је био селектор на Европском првенству почетком године, тада није имао мастер про лиценцу
ФОТО: ЕПА/Валдрин Џемај

Како је саопштио ЕХФ, Рукометни савез Србије има право жалбе апелационој комисији Европске рукометне федерације у року од седам дана.

Поред српског савеза истом казном кажњен је и Рукометни савез Босне и Херцеговине. Рукометни савез Србије је 15. маја именовао Шпанца Тонија Ђерону за новог селектора.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ubopokic
Predsednik (kome se svi smeju) je u petak rekao v.d. genskeka da ce kaznu sam da plati iz svog dzepa. Pa odakle mu?
rukometas
Nenad Perunicic zaista nema nikakvu regularnu trenersku diplomu al Boza Djurkovic ima kupljenu diplomu a i Skrbic ima samo osnovnu skolu sto ce reci da nema zavrsenu nikakvu srednju skolu. Sta onda da ocekujemo i eto ko je vodio nas rukomet. Nista nije slucajno.
Boki
Nijedan selektor srbije vec godinama nije ima i nema ehf master coach licencu!!!!! ni muski ni zenski selektor nikada u istoriji!!!!
Jagodinac
Ma dobice oni licence. Uskoro. Kod Boze.
Миле Мрђеновачки
Онај који је изабрао Ненада Перуничића, са сви последицама, задржао је себи право да поново бира... Изабрао је недавно Ђерону да нас телефонски, како реће: "Врати правим вредностима НАШЕ школе рукомета". У тој школи се није учило како треба положити оставку за свој лош избор, погрешну стратегију, катастрофални резултат... И да будем сасвим одређен, Ненад Перуничић је морао бити смењен одмах после првог лошег резултата јер се јасно видело куда његов пут води... Да будем поново сасвим одређен, пре избора садашњег Селектора морало је Господину Божи Ђурковићу, и онима који су око њега, ускратити право да остане на месту на коме је, да користи права које му то место омогућује... У истом пакету су и они који су уз њега, видљиви само колико то њима користи треба. За разлику од оних који живе од рукомета, ја га само искрено волим, и зато могу да се мирно својим именом потпишем. Свестан своје немоћи да било шта променим, надам се да ће до квалитетних промена доћи... Што пре, то боље
on se zove Boza Promena
... i pre njega FLAŠgordona Cvetkovica ...
SVI TI SE SMEJU
Predsednik TK EHF zarad uskljucivo svog licnog interesa, svestan da krsi propise imenuje selektora i sada stigne kazna a on cuti. I od cijih para ce to da bude placeno? Pa tom coveku se svi smeju a ovo mu je brat bratu (zbog toga je i kazna)_ sigurno 10 ozbiljan propust zbog koga bi svugde u svetu rekli: Bezi da te ne vidimo! A on i dalje zove na sastanke i pravi kombinatorike. Pa ima li ko normalan u rukometnoj Srbiji? Za cetiri godine samo je jednu stvar rekao istinitu: SVI NAM SE SMEJU! Tebi jer si smesan predsedniki a rukometnoj Srbiji jel te tolerise. Pa doklosti vise? Imas li bar malo dostojanstvfa, postenja, odgovornosti? I naravno povrh svega on je i dalje placen i inkasira svaki mesec 2000 Eur. Pa zasto covece? Idi molimo te. Spasi nas ...
potpisujem
kljucno je da ti ne razumes i da si toga svestan i to je to.
dr Laza
Uradi testiranje Strajo....
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.