Почетна / Рукомет / Репрезентација

Кристина Лишчевић спотом који обара рекорде залудела Европу (ВИДЕО)

- Све је почело од једног кратког видеа-најаве сезоне док сам играла у данском Есбјергу - казала је Кристина Лишчевић
ФОТО: Приватна архива

Током прекида свих сезона због пандемије коронавируса, спортисти су тражили занимацију у разним стварима, како би испунили и прекратили дане у карантину.

Тако је репрезентативка Србије Кристина Лишчевић стигла из Румуније у родни Сомбор где се бавила пољопривредом, волонтирала у Црвеном крсту, а увече би се дружила са гитаром, свирала је и певала, компоновала песме.

Неколико месеци касније, Лишчевићева је лансирала спот и песму „Победићу“ и за само један дан читава рукометна Европа прича искључиво о томе.

Сјајан спот који је режирала шпанска рукометашица Миреја Гонзалес, која са Кристином игра у румунском тиму, а у коме учествују и њихове саиграчице, завртео се на Јутјубу и изазвао неподељене симпатије спортског света.

- Све је почело од једног кратког видеа-најаве сезоне док сам играла у данском Есбјергу.

Тада је Миреја рекла „направићу ти видео када једног дана будеш имала своју песму“ – објашњава Лишчевићева.

Средњи бек репрезентације је потом додала:

- Написала сам десетак песама, али ми није било у плану ништа да снимим. Ова песма нам се свидела, али је она тражила да то буде прави снимак у студију. Рекла сам јој „где ћу са оваквим аматерским свирањем у студио?“, али ето, један навијач клуба ми је предложио Лее студио у Влчеи. Момци су били стварно јако добри и опуштени. Одмах су ме ставили у студио, док још ни речи песме нисам знала напамет. Тако смо на брзину снимили песму. Била сам пресрећна.

Уследила је пандемија коронавируса.

- Недостајало ми је нешто мало финеса око песме, момцима сам једва објаснила, али желела сам да то буде нешто „бум бум“, да то буде ритам, да служи за загревање. За сат, два су ми послали три, четири верзије, изабрали смо и комплетирали песму.

На ред је дошло снимање спота?

- Трајало је поприлично дуго, јер нисмо могли да снима-мо без слободног дана. По три сата смо снимали једну сцену. Буквално је све трајало седам месеци. Миреја је екстремни детаљиста, јако воли да све буде на месту и како треба, иначе то неће ићи у јавност. Први видео је обрисала јер није био доброг квалитета. Док год то није било по њеним стандардима, није хтела да стави спот на Јутјуб. Завршила је ту школу, волела би да има праксу, ово јој је супер дошло да вежба, добра је реклама за будућност. Јако је талентована, мислим да има велику перспективу и треба од нечега да крене.

Реакције су позитивне?

- Нисам смела да гледам коментаре осим реакција породице и девојака које су учествовале у снимању. Више су него фантастичне. Поједини коментари су ме расплакали. Пун ми је телефон порука које још увек нисам отворила.

„Победићу“ је права порука пред Европско првенство?

- Оно што је мени у глави јесте да имамо фантастичну екипу и да идемо на медаљу. Ситуација је компликована, али трудим се да је игноришем и да се поставим од данас до сутра. У глави ми је тренутно да нема проблема, нема короне, само треба да радимо, тренирамо и биће све у реду – рекла је Кристина Лишчевић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

..
Odlican spot, aranzman, sve. Bolje sa tim i da se bavi nego sa rukometom.
Saja
Dobro vece draga Milka.
Milka Canic
Šta si ti ovim komentarom hteo da kažeš?
Прикажи још одговора
Dr
Bravo Kiki.
Alan Ford
Drago mi je da vidim kako vrhunski sportisti imaju i razne talente i da mogu sebe da predstave u drugom svetlu. Nije sve rukomet, rukomet i samo rukomet. Ovakve stvari pune baterije za teren i nadam se da ce Kiki blistati, puna energije, i na Evropskom prvenstvu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.