Почетна / Рукомет / Репрезентација

Журнал са Миленом Делић током првог радног дана у седишту РСС

Прва жена на челу Савеза у историји колективног спорта. После више од тридесет година рукометна Србија је једногласно изабрала ново руководство
ФОТО: М. Спасојевић

Први пут у историји су сви окружни савези подржали избог нове председнице РСС. И сасвим сигурно ништа од овога не би било да је кандидат био било ко други осим Милена Делић.

Једна од омиљенијих рукометних личности, жена која изазива велико поштовање и дивљење читаве јавности, позната по бритком језику, без страха, али увек исправна и конкретна, имаће задатак да доведе у ред РС Србије, успостави систем и среди све недостатке.

Милена Делић је већ одрадила први дан на послу, сусрела се и са бившим председником Божидаром Ђурковићем, који јој је предао дужност.

Искрено, није тако лоше, нисам затекла хаос какав сам мислила. Имала сам конструктиван разговор са Ђурковићем, упутио ме у неке ствари, тако да сам спремна да почнем да радим. Обавила сам разговоре и са радницима у канцеларији, рекла им шт их чека. Нисам ја нова у овоме, сви и све ми је познато, али знаће се тачно ко шта ради и шта има од обавеза – рекла је Милена Делић.

Како вам је пошло за руком да тако брзо и лако помирите регионе?

Мислим да сам стекла неко поверење код свих људи. Ружно је да причам о себи и карактерним особинама, али сви знају да оно што кажем тако буде, држим реч и никада не говорим неистину.Волим да буде све по закону, не волим да лажем и да обећам нешто што не могу да испуним. Било је много разоговора са људима из региона и они су схватили да више овако не може да се ради. Чак сам и ја била у ситуацији да се повучем и дигнем руке, али кад сам видела да су жељни промена, да овако даље више не може, онда сам преломила. Ако сам ја та личност онда ћу да се жртвујем...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 25. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Urke
A Snezana Aleksic ?
Feki
Neša Antić?
Gaga
Sada ce sovinisti i ne ostvareni muskarci da komentarisu kako ovo nije dobar izbor. Nasa posla... Mileni i celom UO zelim srece u radi. Nece biti lako ali mislim da ce uspet da rukomet stave na stabilne noge. Odavno nismo imali UO kao stoje ovaj,gde su cestiti ljudi i koji ne pricaju jedno a rade drugo.
Zivota
Daj coveku vlast pa ces da vidis kakav je.
da se ne lazemo
ma ti si odabrana vodi nas sveta zeno salim se ... ministar o sns nalozili

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.