Почетна / Рукомет / Репрезентација

Брегар на окупљању: Верујем да заједно можемо да урадимо добар посао

Српске рукометашице ће играти против Словачке у баражу за светски шампионат који ће се одржати у Шпанији
ФОТО: РСС

Женска рукометна репрезентација Србије окупила се данас пред бараж за Светско првенство, а нови селектор Урош Брегар рекао је да је оптимиста.

- Пуно играчица већ знам и са те стране ми је лакше, са некима сам већ радио. Први тренинг дочекујем са великим оптимизмом. Верујем да заједно можемо да урадимо добар посао и да постигнемо велику ствар. Окосница репрезентације јесу старије играчице, у наредном периоду ћемо се трудити да репрезентацији придружимо неке младе снаге, које ће у будућности бити носиоци игре - реакао је Брегар на окупљању.

Српске рукометашице ће играти против Словачке у баражу за светски шампионат који ће се одржати у Шпанији.

- Најважнија ствар је да добро сложимо одбрану, да смо јаки у одбрани, тако да ћемо на тренинзима акценат ставити на детаље одбране. То мора да буде на високом нивоу, јер одатле све креће, да се добро спремимо како бисмо се квалификовали на Светско првенство - казао је Брегар.

Председница Рукометног савеза Србије Милена Делић истакла је добру атмосферу на окупљању:

- Видим неко задовољство, вероватно је у неком тренутку дошло до засићења и чинило се да је репрезентацији била потребна промена. Уроша Брегара многе репрезентативке познају, цене и поштују, први утисак су насмејана лица и то је лепо видети. Словачка је, од свих екипа које смо могли да извучемо можда и најтежа. То је једна веома озбиљна репрезентација, тако да и наш приступ мора бити веома озбиљан. Циљ је наравно обезбеђивање пласмана на Светско првенство које се одржава у децембру у Шпанији и све је подређено том циљу - рекла је председница РСС-а.

На списку су Катарина Томашевић (Шомбатељ), Јована Рисовић (Крим), Кристина Граовац (Бајер Леверкузен), Сања Радосављевић (Вац), Дијана Радојевић (Цисниаде), Тимеа Милошевић (Кишварда), Драгана Цвијић (Букурешт), Марија Петровић (Базау), Јелена Агбаба (Бекешчаба), Катарина Крпеж–Шлезак (Ростов), Жељка Николић (Влчеа), Ана Којић (Кастамону), Јована Стоиљковић (Шамбери), Јелена Трифуновић (Влчеа), Катарина Стошић (Шамбери), Јована Ковачевић (Баја Маре), Тамара Радојевић (Бекешчаба), Кристина Лишчевић (Влчеа), Јелена Лавко (Баја Маре), Бојана Милић (Браила), Анђела Јањушевић (Базау) и Марина Дмитровић (Браила).

Прва утакмица против Словачке играће се 17. априла од 18.00 у гостима, док је реванш четири дана касније у истом термину у Београду.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspektor
Bice svega u RSS ovom ne dostaje diploma onaj ima visak funcija onaj ima firmu ova prima platu preko te firme samo polako “ ... sad ste se utalili pa nema revansizma...” idu izbori ... ko kaze da ce te svi biti tu u UO RSS
LjubO
Gde je diploma?
Pele
Mnogo uspeha vam zelim, ali mislim da je podmladjivanje ekipe trebalo da se desi mnogo ranije jer taj proces dugo traje tako da se ne nadam nekim uspesima u skorije vreme(4do 5godina).
Objektivni
Procvetaćemo!!!. Proći ćemo mi Slovački, ali opet se ispada u grupi - toliko nam je dobar trener sa bogatim iskustvom i pregršt osvojenih medalja iza sebe, liga šampiona nkoliko puta, prvak Evrope i td.
Djokara
I niko nam ne rece jel ima ovaj master...
Madzarka i Ckalja
A koju diplomu (skolu) ima predsednica.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.