Почетна / Рукомет / Репрезентација

Рукометаши Србије победили Грчку за крај квалификација

Изабраници Тонија Ђероне пласман на ЕП остварили су пре овог сусрета
ФОТО: И. Веселинов

Рукометаши Србије победили су у данас Грчку 27:25 (12:14) у Атини у последњем мечу квалификација за Европско првенство 2022. године.

Изабраници Тонија Ђероне пласман на ЕП остварили су пре овог сусрета, али су овим тријумфом на прави начин завршили квалификације и други пут сваладали Грке.

Најефикаснији у српском тиму био је Мијајло Марсенић са пет голова, Немања Илић и Марко Милосављевић постигли су по један мање, док су Богдан Радивојевић, Јовица Николић, Петар Ненадић и Петар Ђорђић по три пута затресли мрежу.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cabron desde Zitoradja
Ma odmah se videlo, postojanje sistema u igri, posebno u prvom poluvremenu.To nam je nedostajalo, upravo taj moderni stil igre protiv vrhunskog protivnika. Ja sam odusevljen! Fascinirao me Nenadic, jakim zaletom i predajom lopte kao i stavom u odbrani taj moderni stil "ruke na boku" a posebno izvnredan asortiman suteva Zelenovica. Bravo za Balonmano Zveza Serbia. To je to! Od koga je...
Balonmano
U pravu si, zato nam je i tako moj jarane...
Zveza
Nemaš ti veze! Samo u Beogradu se igra rukomet!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.