Почетна / Рукомет / Репрезентација

Бошковић: Заслужили смо критике због показаног на ЕП

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Саша Бошковић рекао је да је његова екипа заслужила критике због резултата на Европском првенству

- Добрим резултатима у претходном периоду скренули смо пажњу на себе, своју игру и резултате, али оним што смо показали на првенству на Европском првенству заслужили смо критике - навео је Бошковић у извештају поднетом Управном одбору Рукометног савеза Србије.

Женска рукометна репрезентација Србије освојила је 15. место на Европском првенству у Хрватској и Мађарској.

- Оно што могу да закључим је да ће се на будуће акције водити играчице које буду физички припремљене - додао је селектор.

Према Бошковићевим речима, учешће на континенталном шампионату била је прва провера за примарни циљ - пласман на Олимпијске игре у Рио Де Жанеиру 2016. године.

- Највећу пажњу посветили смо утакмици са Црном Гором. Мислим да смо се добро спремили и извукли максимум. Нисмо победили и узели планиране бодове, што је знатно утицало на даљи ток такмичења - казао је он.

Бошковић је навео да је велики број повреда утицао на корекције и довођење нових репрезентативки.

- Млађе играчице су се добро показале и на турнирима и на Европском првенству, тако да на њих озбиљно рачунамо за будуће рукометне акције - додао је Бошковић.

Генерални секретар РСС Божидар Ђурковић најавио је да ће та организација убудуће радити „много прецизније и темељније”.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ranko
Da li je iko na upravnom odboru RSS-a postavio bilo kakvo pitanje u vezi izveštaja selektora? Ja to u štampi nisam mogao pronaći a ako neko zna, neka mi kaže.Ovo sa Veljom i Sajom je kao španska serija.Interesantne su izjave članova stručnog štaba i selektora u štampi.Svi su nešto rekli, samo nismo mogli čuti šta je rekao direktor reprezentacije, kondicioni trener i fizioterapeuti. Tako iz izjava sledi, da su krive igračice.Ovo je toliko uvijeno u oblande kao da je Velja spremio tekstove, pa se kaže: *nije poštovana hijerarhija(zašto nije i ko je kriv?). *nije poštovan autoritet trenera (autoritet se ne propisuje prema funkciji, on se gradi ili je već izgradjen ili ga nemaš ili ga imaš, Velja ti to ne može prikačiti) *nije do sada testirana fizička spremnost (to kaže trener golmana koji su bili i unazad najtanja karika) *igračice su se same lečile (zašto, da li ne veruju lekaru reprezentacije, koji je ipak anonimus) Članovi upravnog odbora treba da se povuku (ako imaju uopšte obraza).
trener
Ma jok, cini ti se. Ti si car!
Jovajsa
Bojane, o kakvom moralu Ti pricas, lova,lova lova i samo lova. Pa gde ce on trener biti, posle ovoga ni ekonom vise ne moze biti.
NS
Ispravka: Zasluzio SI kritike!
Veteran
Da sam na Tvom mestu ne bi smeo da se pojavim u novinama jer si najodgovorniji za neuspeh reprezentacije.Vidim da Te to ne dotiče jer ne skidaš osmeh i deluješ veselo i zadovoljno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.