Почетна / Рукомет / Репрезентација

Сјајан почетак: Српкиње на старту Мондијала славиле против Пољске

Женска рукометна репрезентација Србије 25:21 (16:13) победила је Пољску у првом мечу на Светском првенству у шпанској Лирији
ФОТО: ЕПА/Каи Форстерлинг

Најефиксаснија у победничком тиму била је Анђела Јањушевић са седам голова, Јована Стојиљковић је уписала шест погодака, док је Марија Петровић дала четири гола.

Изабранице Уроша Брегара одиграле су меч са доста осцилација, имале су много грешака у другом полувремену, а неколико пута су дозволиле Пољакињама серије голова.

Уследио је период и када је Србија заказала и офанзивно, Пољска се није предавала, била је близу да преокрене меч, али су српске рукометашице после велике борбе и голом Јоване Стојиљковић успеле да оду на три гола предности 120 минута пре краја меча. Србија ће други мецц у групи Б играти у недељу од 20.30 против Камеруна.

    

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zoki
Mala Bojcic je trebala biti pozvana. Ova dva pivota su dosta spora i teska tako da bi Bojcic dobro dosla.A za Jovanovic ne znam da je ona ikad igrala pivota ja je znam kao beka iz Jagodine.Verovatno je pozvana jer igra "strasno jakoj ligi "na Islandu.
Boki
Mnogima nije mesto u reprezentaciji a pogotovo ne bi trebalo da budu tu bas Bojcic i Jovanovic!!! komentar da je ona brza od Marije i Jelene je kratko malo smesan...Bojcic je nasporija od svih!!! Nezna nista od rukometa, nezna odbranu a u naadu samo ceka loptu, blok ili neko kretanje, odnosno neki drugiu elementi rukometa sem stajanje kod nje ne postoje!!
Zoki@
ZOKI, Molim te majstore da nam kazes u kojoj si ti jakoj ligi igrao ? Ko si ti da preporucujes ???
Mile
Cestitam igracicama na pobedi.Moje misljenje da ova ekipa nema kapacitet za neki veci rezultat a razlog vidim u tome sto predhodni selektori nisu ranije pozivali mladje igracice koje bi sad imale bar malo iskustva.
Joco
Mora će bez ovih crnih rupa i grešaka. Čeka nas težak drugi dio. A danas je Slovenija razbila Crnu goru sa 10 golova.A tamo i Angola neće biti mačji kašalj ako prođe.
Baki
Pa da moze bez crnih rupa igrale bi finale.Dobro da si im otvorio oci jer oni sigurno ne znaju sa kim se ukrstaju i kako protivnici igraju.Svi ste pametni ovde,sve znate.Podrzite ove mlade devojke jer boljih nemamo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.