Почетна / Рукомет / Репрезентација

СЕНЗАЦИЈА: Катар у финалу Светског првенства, јунак Данијел Шарић

Рукометаши Катара сензационални су финалисти првенства света пошто су у првој полуфиналној утакмици победили репрезентаицју Пољске са 31:29 (16:13)

Катар, који је домаћин такмичења, прва је азијска селекција у финалу светског шампионата.

За екипу те блискоисточне државе наступа права „легија странаца”, али је, без обзира на све, остварен фантастичан успех којем се мало ко надао после доминације европских репрезентација.

Јунак данашње победе био је голман Данијел Шарић, бивши репрезентативац Југославије, Србије и Црне Горе и Босне и Херцеговине, који је спектакуларним одбранама зауставио Пољаке и проглашен је за најбољег појединца утакмице.

У борби за златно одличје, у недељу, Катар чека победника другог полуфиналног меча у којем се од вечерас 19 сати састају Француска и бранилац титуле Шпанија.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vrnj.banja
zašto ne pišete o veroljubu kosovcu, srbinu iz vrnjacka banje, koji je član stručnog štaba qatara i desna ruka valera rivere?
smesno
Kad treba da se resi utakmica stavi makedonce ili nase sudije i tako vec godinama.Sluzimo za prljave poslove.Nase sudije brukaju i drzavu i nas rukomet.Ovi danas samo sto jos nisu davali golove za Qatar.Iskljucuju Poljake non- stop.Pivot Qatra vuce gura rusi odbranu i rukama i nogama.Igraju napad sve dok ne daju gol.Gaze linije,ulaze u zabranjen prostor.Isto tako i u nasoj lizi.Kad treba smekerski da se namesti,stave ovaj par i rese problem.
Vrlja
Bas tako, ali i ja bih se prodao za te pare. Sramota je za sta se prodaju, oni i kolege im, u nasoj ligi.
Isto je u kosarci sa sudijama
Inace potpuno druga prica je u odbojci gde Iran sa nasim Bodom Kovacem napravi cudo ali tu imaju jaku ligu i svoje igrace ,a ne legiju stranaca.
sasha
bas mi je drago sto ne pratim ovaj sport kao nekada,kakva su to prvenstva kad domacin uvek dodje do polufinala,a plus pravila da jedan igrac moze stalno da menja reprezentaciju za koju igra ,bas smesno,mislim da to postoji i u vaterpolu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.