Почетна / Рукомет / Репрезентација

Председник дисциплинске комисије РСС: „Побуњене” нису ни обавестиле Савез

Као и увек мирољубив и надасве стрпљив, правник Борислав Перовић ове недеље очекује изјаве побуњених репрезентативки Србије, па да са Управним одбором РСС, на чијем је челу после повлачења Велимира Марјановића, разреши овај горући проблем
ФОТО: Д. Жарковић

У току је редовна процедура после пријаве Дисциплинске комисије РСС, тражио сам њихове изјаве, јер ми нисмо добили никакав њихов допис. Верујем да он постоји, у супротном би се већ нека од њих јавила да не стоји иза текста, али у Савез ништа није стигло, добиле су га само редакције. Уз сво уважавање штампе, потребно нам је изворно сведочанство да бисмо добили јасну слику ствари и донели најповољније решење за све.

Редакције су прошле недеље добиле куцано саопштење у ком се наводи да Андреа Лекић, Сања Дамњановић, Катарина Томашевић и Драгана Цвијић неће играти за репрезентацију Србије ако Саша Бошковић остане селектор.

У међувремену је било доста гласина и претпоставки, пошто ове играчице не одговарају ни на позиве новинара.

Немам жељу сад никог да малтретирам са изјавама, потребно је само да кажу шта хоће, да поразговарамо о томе. Све ћу урадити да се заштити репрезентација, али и играчице, да остану у тиму, па кад дође време и да остваре своја права.

Раштркане су по европским клубовима, како ћете контактирати са њима?  

Тешко би било да их скупимо на једном месту, па ћемо пронаћи најједноставније решење за појединачна виђења, или ћемо то да урадимо на неки други начин, још ћемо видети. Потрудићу се да ступим са њима у контакт, а Управни одбор на ту тему имаћемо крајем недеље – рекао је Перовић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaratrustra
Ako je Bošković u pravu, i smatra da nema njegove odgovornosti u prozivkama ovih igračica,a znamo da je prozivan četiri sata;onda je valjda logično da ON podnese prijavu Disciplinskoj komisiji. S obzirom da to nije uradio,prećutno je priznao da su igračice u pravu. Smešno je što je on još uvek tu,a izbor novog predsednika baciće u drugi plan ovaj gorući problem koji niko ni ne pokušava da reši.
hepek
Koja glupost? Cime gospodo vi njih mozete kazniti ako ne zele da igraju za reprezentaciju?
Sax
Daj boze da se nadje resenje...sto pre i sto hitnije!
Baba češlja kose
Selo gori a baba češlja kose.Ako čekamo da sve ide onako kako advokat kaže, biće kasno.Koga ste to za reprezentaciju kaznili dosad a sada bi htjeli ove zlatne devojke kazniti.Dva losa unose Miloša.Kuku nama Perovicu.
kiki
Pa dali je moguce da toliko podcenjujete inteligenciju tih devojaka da mislite da ih neko lozi. Na kraju krajeva Saja ih lozi vec duze vreme pa kako se nisu primile na njega.
Zoki
Po hiljaditi put pomislim, iako se slazem da je Boskovic prevazidjeno resenje ne mogu da shvatim odakle ideja ovim devojkama da pokusaju da smenjuju bilo koga!!??? Na zalost, moraju biti kaznjene za primer drugima... Nakon toga, Boskovic sam treba da ode...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.