Почетна / Рукомет / Репрезентација

Перић: За овакав пораз нема оправдања, на победу у Нишу

Мушка рукометна репрезентација Србије изгубила је убедљиво од Исланда 38:22 (16:10) у трећем колу квалификација за Европско првенство, а селектор „орлова“ Дејан Перић био је самокритичан после пораза у Рејкјавику
ФОТО: Журнал

- За овакав пораз нема оправдања. У припреми за следећу утакмицу свако од нас треба прво да пође од себе. Губимо и побеђујемо као тим. Са промашеним зицерима и техничким грешкама смо отворили меч и недопустиво много голова добили из контранапада. Одбрана је била изузетно пасивна што се лако преносило на наш напад. И у поразима није исти начин како се губи. Заслужено смо изгубили великом разликом. Пред нама је реванш меч за три дана где ћемо учинити све да одиграмо квалитетније да дођемо до победе. Верујем у екипу и момке и урадићу све да наша игра буде ангажованија и да се у Нишу реванширамо Исланђанима.

Капитен репрезентације Момир Илић је истакао:

- Ништа једноставно није функционисало, пуно техничких грешака где су нас исконтрирали и постигли пуно "лаких голова". Међутим, свакако да ништа није завршено, очекује нас реванш у Нишу у којем ћемо свакако ићи на победу.

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Procitao sam jedan komenar o Toskicu. Toskic igra odlicni sezonu u Vradaru u paklenoj konkurenciju Vardar ima odlicna 3 pivotmena,A. Toskic mora da igra za Srbiju, odlican rukmetash, gine na terenu sve najbole o njemu
Nele
Pljuvaci napolje! Ja volim Srbiju.Imamo najbolje momke i najbolje devojke!Pljuvaci napolje! Sada pobedimo Irsku u Nisu sa 21 razlike i plasirani smo u Rio! Pljuvaci napolje!St hocete? Ja volim Srbiju.Zivela Srbija!
Profa
haha ovo nije Nele!! Nele bi znao da neigramo sa Irskom nego sa Islandom..Mada ni sa Irskom nebi bolje prosli...Ispitno pitanje na nedavnom polaganju za 3. kategoriju Kakve vrste priprema imamo?? 1Fizicka priprema (neverujem ni da je pokusana ) 2 Tehnicka priprema...(vrhunski igraci sta li je Peric mogao da im pokaze) 3Takticka ( dobro to je imao sigurno ali da li je pogodio?) 4Psiholoska priprema ( tu je najvise propustio) 5teorijska priprema (mozda u busu do hale ) 6Integralna priprema ( nije ni moguca da se izvede)
sumadinac
Ako izgubimo u nedelju,Peric treba da podnese ostavku!A za preostale dve utakmice u junu,mozda opet Vranjes pristane da vodi ekipu,kako bi se plasirali za evropsko!A posle do januara i evropskog prvenstva,ima dosta vremena za korenite promene!Ako se kojim slucajem plasiramo na evropsko sa Pericem i ovako selektiranom ekipom,gledacemo utakmice kao sa Islandom!!!
provokator
Nele, javi se!
Relja
Neleeeeee javi seeeee!!!
Neko iz mase
za selektora treba dovesti Momira Rnica pa da vidite kako ce usi da cupa ovim naduvani klipanima... mi smo potrosili zlatnu generaciju 86, 87!! Ti momci su u ekstra formi (Sesum se konacno privikao na bundes, Beljanski, Rnic junior, Boca Markovic, P. Nenadic) ali ima jedan drugi problem, a to je sto su ti momci sami odustali od reprezentacije pre svega zbog loseg odnosa prema njima. Ali to izgleda nikoga ne zanima! Jedino je Vranjes uspeo da smiri malo Ilica i da mu smanji minutazu koji nikako nije zasluzio. Sve najbolje Prrke, ali nije ovo za tebe!!!
realno
Kakav bre Rmić! Pa njega je ta trofejna ekioa Proletera dva puta smenjivala i terala iz kluba. To dovoljno govori o njemu kao treneru i čoveku. !
beckerek
nikola64@ Ти си изгледа шаљив тип!? Који Вељини, дај неки аргумент за Чапета. Где год да је био све је покварио. Још од Железничара из Н.Сада кад му је Шишка на полусезони дао тим на првом месту, а он у другом делу све упрскао. То што ти је пријатељ није довољно за селектора. Уосталом нека узме неку екипу у Србији да ради, а не да паметује Грубанову и руши му ауторитет код тима. Само Чапе не!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.