Почетна / Рукомет / Репрезентација

Саша Бошковић објавио списак за Румунију

Женску репрезентацију Србије очекују двомечи са Румункама за пласман на Светско првенство у Данској
ФОТО: Д. Жарковић

Ови сусрети су изузетно битни за црвене девојке, јер само у случају пласмана на Планетарни шампионат, Србија би задржала шансу да се нађе на Олимпијским играма у Рију.

На овим мечевима српски тим неће моћи да рачуна на четири најбоље играчице Андреу Лекић, Сању Дамњановић, Катарину Томашевић и Драгану Цвијић.

Окупљање је заказано за 25. мај у 11 часова у хотелу ИН, одакле ће екипа одмах кренути пут Врњачке Бање и Краљева на припреме.

Већ 6. јуна је на програму први сусрет у хали спортова, док је реванш меч шест дана касније у Клужу.

Тако ће Србија на јаку и моћну Румунију, предвођену Кристином Неагу, морати у измењеном саставу који чине:

ГолманиЈована Рисовић (Раднички), Ана Качаревић (Наиса) и Нина Колунџић (Минаква)

Лево крило: Сања Радосављевић (Раднички)

Пивотмени: Сања Рајовић (Локомотива), Марија Петровић (Наиса) и Јелена Агбаба (Кикинда)

Десна крила: Жељка Николић (Будућност), Катарина Крпеж (Ерд) и Тамара Жарковић (Минаква)

Бекови: Јована Стоиљковић (Нант), Биљана Банделиер (Ница), Тамара Георгијев (Јагодина), Кристина Лишчевић (Мец), Дијана Радојевић (Јагодина), Ивана Пријовић (Раднички) Јелена Поповић (Нант), Јелена Живковић (Подравка) и Анђела Јањушевић (Раднички). 

Коментари29
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sneki
Bez obzira nase najbolje rukometasice su mogle da odigraju makar ovu utakmicu protiv jakih Rumunki. Ne igra se za selektora, upravu vec za svoju zemlju.
vir!
sve su reci suvisne za nas propali rukomet ! Zasto Bartosic Jovana (levo krilo) nije pozvana ona je vrhunsko krilo ? Ma kad bolje razmislim i bolje da je ne zovu da se ne bruka :)
buum
A sta je sa levim krilom Jovanom Bartosic? Zasto ona nije pozvana ,devojka igra i dalje i odlicna je ! Ma kad bolje razmislim mozda i bolje sto je ne zovu ,da se ne bruka ;)
NE,ne bi trebalo da igračice biraju i postavljaju selektora.Ali mislim da je ovo bilo poslednje rešenje. Da je sistem uređen do ovoga ne bi ni došlo. Imate odličan tekst na BAlkan-handball-u koji vam iz 100% pouzdanog izvora objašnjava šta se sve dešavalo .Da se o smeni Boškovića pričalo i posle 4.mesta na EP 2012 , da se u decembru 2014. odmah posle debakla tražio sastanak sa RSS-om ,a da do njega nije došlo. Kao i da je 4 dana skrivano od javnosti da ove četiri devojke nisu na pripremama. I,šta ćemo sada? Cvija prva u Evropi,Andrea treća,Kaća omogućila Ferencvarošu titulu protiv ĐERA, Sanja potpisuje za veći klub... I one su vama UMIŠLJENE zvezde I zvezdice??? Ne nisu umišljene već prave zvezde ženskog rukometa.
BRANE
Ljudi moji pored tri vrhunska pivota mi zovemo neko dete koje ne sumnjivo ima talenat ali nama treba rezultat.
ada
A da li je trener onaj lik sto je punio flase u knjaz milosu?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.