Почетна / Рукомет / Репрезентација

СП ЈУНИОРА: Орлићи декласирали Холанђане

Јуниорска репрезентација Србије савладала је Холандију 37:23 (18:10) у мечу разигравања од 17. до 20. места и тако ће се борити за пехар у Президент купу на Светском првенству у Бразилу.
ФОТО: РСС

Изабраници Дејана Перића мотивисаном партијом у потпуности су надиграли ривала, водили и са +17, те заслужено славили.

Најефикаснији у српском тиму био је Куртеш са седам голова, док се код Холанђана истакао Јансен са 5.

За 17. место Србија ће се борити са Јапаном који је савладао Алжир 28:19.

 

 

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

vrlja
Jedini konstantan na celom prvenstvu bio je Kurtes ostali sve klimavo,sve u svemu veliko razocarenje
за цара и перспективног
Готово да исто мислите. Наша деца нису ништа крива. То што је позвано је отприлике све што имамо у том узрасту (око два три играча би могли да полемишемо). Проблем је много дубљи од нечије висине. Све бивше републике се и даље држе југословенске школе рукомета (ма шта то значило) осим Србије. Ми копирамо Скандинавце или то покушавамо, одвикли смо децу од уживања у игри и са нашом познатом међусобном нетрпељивошћу (тренерском) стигли смо да дна. И што је најбитније нема нам спаса.
druze
"Ne mozes" razdvojeno, to si preskocio dok si ucio o fizionomiji i morfologiji
Прикажи још одговора
as rukomet
Savke vrati se!
marjan46
To je nasa realnost nazalost!
Joj op
Ma daj...pa ne,nema smisla. BORITI SE ZA PREZIDENT KUP.
posmatrac
i lepo sam govorio i ranije da je 92 gen bolja id 94...mada ni ona nije napravila uspeh zbog jednog gola...razloga ima mnogo a jedan vazan je stose jedan sjajan igrac zMladenovic uporno gura na srednjeg bejka iz cisto menadzerskih razloga posto nema konstrukciju za vrhunskog levog beka. U ovom trenutku u Srbiji postoji samo jedan srednji bek kod mladjihigtaca 22.-,20god a da je zaista srednji.
posmatrac
pa da vidimo sta imamo od igraca...92 pernar krsmancic, 93 Djekic , Dragutinovic 94 mrsulja, Mladenovic? sad i Belosa stavljaju na srednjeg 95 Kukic I sad vise nemogu da se setim nijednog izvinjavam se...eto reci ko je tu da mirise na srednjeg beka A selekcije ...A ima i Todorovic iz vojvodine odlican a malo stariji...
pele
Majstore, slazem se da je kvalitet opao. Ali poredjenja kroz duzi vremenski period su uvek nezahvalna. Naslusao sam se tih medjurepublickih igraca, o njihovoj kvaliteti i znanju, toliko da sam pomislio da bi ti super-igraci danas sigurno bili nosioci igre u reprezentacjji, kilu, vespremu... ali nazalost rodjeni su u pogresno vreme... treca liga je uvek treca liga...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.