Почетна / Рукомет / Репрезентација

Србија остала без голмана пред Евопско првенство

Селектор Дејан Перић ће пут Пољске морати без чувара мреже који је Орлове спасао у Црној Гори у последњој секунди
ФОТО: Лична архива

Обрад Ивезић се сјајним одбранама у последњих неколико месеци наметнуо и селектору Орлова Дејану Перићу.

Таман кад је мислио да ће у 34. години испунити сан и заиграти на великом такмичењу, уследио је хладан туш.

Голман француског Тромблеа повредио је предње укрштене лигаменте левог колена и мораће да паузира најмање шест месеци.

- Мој сан остаје и даље сан. Имао сам велику жељу ад играм у Пољској и да сваку одбрану посвeтим оцу. И без ноге бих играо да могу. Надам се само да ово није крај моје репрезентативне каријере – рекао је Ивезић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Magistrov segrt
Kocic neka se prirpemi
Hm..
Mogao bi najbolji golman lige da bude na spisku
Srbin
Glavu gore SRBENDO!!!jos ce se posle rvojih odbrana vijoriti 3 PRSTA VISOKO U VAZDUHU
Bojan
Mozda bi bilo dobro da Danijela Sarica vratimo u reprezentaciju, da se zakopaju ratne sekire, jer od golmana nam dosta I zavisi, tim pre ako Darko Saric ne bude na nasem golu. Drugih alternative nemamo, jer smo sa dobrim golmanima u velikom deficitu. Prosecnih I ispod proseka ima na svim stranama, to nam na evropskom prvenstvu nije potrebno.
paok
Kako si se informisao aj objasni. Jesi li procitao negde mozda da mora proci 3 godine od zadnjeg nastupa za Katar. Kakve to veze ima sto ima 100 ili vise nastupa za nasu rep.
neznalica
Ipak ne znate nista. Bilo bi malo nelogicno da danas brani za Katar, a sutra za Srbiju. Po Statutu IHFa od poslednjeg nastupa za jednu reprezentaciju mora da prodje tri (3) godine da bi mogao da nastupi za neku drugu. Po tebi, Saric bi mogao prekosutra da brani i za BiH posto je i njihov drzavljanin. Sledeci put se bolje informisi pa sedi za komp. Pozdrav.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.