Почетна / Рукомет / Репрезентација

СРБИ ПРОМЕНИЛИ ДРЖАВЉАНСТВО: Брајовић и Марјанац играју за Босну!

Бивши јуниорски репрезентативци Саша Марјанац и Војислав Брајовић одлучили су да убудуће носе дрес Босне и Херцеговине.

Као гром из ведра неба је одјекнула ова вест да ће некадашњи играчи Партизана и Црвене звезде обући дрес суседне земље. Они су се нашли на списку од 26 играча Билала Шумана и тако се уврстили међу кандидате за квалификације за ЕП у Хрватској. Селекција БиХ прве мечеве игра против Шпаније и Аустрије.

Саша Марјанац је рођен у Врбасу, бранио је боје Црвенке, Спартака, Партизана, Војводине, а сад је члан Букурешта. Играо је за кадетску и јуниорску репрезентацију Србије.

Војислав Брајовић је рођен у Сарајеву, где је и начинио прве рукометне кораке, али је пуну афирмацију стекао у Црвеној звезди. Са 21 годином је постао један од најперспективнијих наших играча, из Београда се преселио у Марибор, а летос је појачао редове Металурга.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bek
Mislim da su malo preuranili . Dobar povod za najacu novinarku da ispita razlog odlaska i da to objavi .
Palatelizacija 5+1
Sudiskom ? Prvo ti savladaj pismenost... posle vodjenje lopte ide kao jotovanje
tasa
Tako je . Samo igraci Partizana znaju da igraju rukomet . Vladica se nada da ce Blagojevic biti sekretar i da ce zadrzati njega kao direktora svih muskih selekcija . Bozo pazi sta radis ne dozvoli manipulatorima da ti se pridruze .Tako ti je isto i sa sudiskom organizacijom . Ne dozvoli ljudima sto su unakazili rukomet zarad licnog interesa da ti pridju .
Прикажи још одговора
gagi
Dosta je momcima vise ponizenja . Igraju deca od sponzora reprezentacije a oni sede kuci . Ima kome oni valjaju i ko zna da prepozna njihov kvalitet . Nazalost selektori mladjih kategorija dobiju spisak na sto od sefa Vladice . Ko je spreman da dobie batine , i da cuti , i nesme da kaze taj i igra .
Levo Krilo
Ovo ne treba da nas cudi, i ne znam zasto je iko iznenadjen, ne treba niko ni da krivi ove momke, jer onaj ko treba nikako da stavi prst na celo kada je u pitanju rukomet u Srbiji.
musa
Videcete sada kadeti kada na red dodju . Pola ce ih otici radi samovolje Vladice Spasojevica i njegovog ponasanja prema njima . I naredbi celnika rs Vojvodine i rukovodstva Partizana ko mora igrati a ko ne . To su Visekruna i Blagojevic . Sve se zna . Zasto je na Evropsko prvenstvo vodjeno 18 igraca ? Zasto su dvoica igraca vraceni sa Evropskog ? Kome da se mesto oslobodi ?
aca
Najgore Hrvati hoce jednog kadeta
Bas si tuki
Ne prica se o tome da li imaju gde,vec o tome da im drugi nude njihove pasose,dok za nas nije dobar.Zaista razmisljas sa nickom koji si nadenuo sam sebi.Pozdano se zna da je jedan junior vec uzeo CG drzavljanstvo, da se jednom nudi Slovacko,dok je treci npr u postupku za Madjarsko drzavljanstvo itd itd. A to sto tvoj nema gde, a igra u nekoj od selekcija rep Srbije,nuzno ne znaci nista nekom ko razmislja sa glavom :)))
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.