Почетна / Рукомет / Репрезентација

Партизанов бек Кукић: Пресрећан сам Цветковићевим позивом у репрезентацију

Чињеница да се нашао на ширем списку репрезентације Србије за квалификације обрадовала је Партизановог средњег бека Лазара Кукића, који је ове сезоне имао неколико добрих партија
ФОТО: В. Марковић

– Прија наравно и част је што селектор размишља о нама. Сигуран сам да говорим и у име остале двојице, ово доживљавамо као награду за све што смо до сада радили, али и ветар у леђа за будуће игре. Пресрећан сам, одушевљен чињеницом да се и моје име нашло на репрезентативном списку – казао је средњи бек Партизана Лазар Кукић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

kuka
Zato igras dzabe u Partizanu i xnao si ima dva meseca da ces biti pozvan . Prosle godine u Proleteru nisi mogao da igras . Bii si uzasan u super B ligi .
royal b
Čoveče nisi ti video Požešku maglu, a kamo li Požegu. Markićevića ovde niko ne zna kao Božu nego kao Bobana a ti bolje idi nadji sponzora da vam deca ne igraju za vazduh i prošireni spisak reprezentacije.
Пожега
Кукић је и добар момак и добар играч али наравно питање је у оваквим околностима колико то није коректно ни према њему ни према многим другим младим играчима. У Пожегу га је доводио Божа Маркићевић са оним старим што је некад био у Партизану и ако је тачно што сви причају да тај све одређује новом Председнику онда је то одговор. Али зато не треба дечка дирати могао је то бити било који играч. Како је постављен селектор тако и стручни штаб и списак.
Прикажи још одговора
Zeka
Zamolio bih sve koji zele nesto negativno da komentarisu da ne komentarisu uopste. Ovaj decko je veliki borac i apsolutno je sam i svojim trudom zasluzio da se nadje na ovom spisku. Pozdrav
FIGHT
Nije dovoljno da se bori, mora nesto i da zna...
Delija Blagoje
Nije svojim . Tacka.
Model
Da li je on perspektiva? Ako zelimo da se vratimo na vrh, gledamo ko su najbolji na svetu na toj poziciji, njihove fizicke, tehnicke i sve ostale karakteristike pa trazimo takve igrace da forsiramo. Ne pravimo nove Vranjese i Dusabajeve jer se oni pojave jednom u 20 godina...
Nekoliko
Imao nekoliko dobrih partija u ovoj sezoni i to je razlog poziva u A selekciju,ili je Blagodarni ispostavio svoj spisak,kao i mnogo puta do sada?
Шути...
Ниси ти крив дечко ... Крив је Благојевић што је постао највећи ДЕЛИЈА :-))) Ти би дрес видео никад. Али је Благојевић гласао за ЗВЕЗДУ.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.