Почетна / Рукомет / Репрезентација

Дан по окупљању сениорки без објашњења ко је саставио списак, дебитује Jована Милојевић

Дан по окупљању државног тима медији су тек добили и списак репрезентативки за акцију у овој ЕХФ недељи, али не и конкретно објашњење ко га је саставио и само делимично разјашњење забуне ко то тренутно води даме
ФОТО: Фејсбук /Ј. Милојевић

Драгица Ђурић је раније обавестила Савез да ће због приватних обавеза пропустити ову репрезентативну акцију, али да је и даље на располагању државном тиму – каже се у тексту прослеђеног медијима, уз констатацију да су се репрезентативке окупиле први пут после освајања деветог места на ЕП у Шведској и да ће њих 14 одрадити припреме у Београду до четвртка кад путују за Скопље.

У главном граду Македоније одиграће два меча затвореног типа са селекцијом домаћина у петак (19,30) и субота (12,30), све са циљем да што спремније дочекају мечеве Италијом у оквиру баража за Светско првенство у Немачкој.

Девојке су орне за рад. Радимо на одбрамбеним задацима, зонама 6-0 и 5-1 на чему ће бити фокус ових дана. Све то ћемо моћи у дело да спроведемо на мечевима са Македонкама, који су нам практично последња провера пред дуеле са Италијанкама – каже тренер репрезентације и координатор млађих репрезентативних селекција, Живојин Максић, који ће ове недеље бити задужен за рад са девојкама.

После више од две године ту је поново Сања Дамњановић, док на списку нема до сада стандардних Јоване Рисовић и Кристине Лишчевић, а због повреда и хируршких захвата нема ни новопеченог пивотмена Вардара Марије Петровић, капитена Катарине Крпеж Шлезак и још једне повратнице у национални тим Андрее Лекић.

Два нова имена су Тимеа Милошевић и Јована Милојевић. Од девојака које су биле у саставу у Шведској такође нема ни Јоване Ковачевић и Јелене Трифуновић.

ГОЛМАНИ
Нина Колунџић (Грац)
Марија Чолић (Ним)
ЛЕВА КРИЛА
Сања Радосављевић (Вац)
Тимеа Милошевић (Бекамент ББ)
ДЕСНО КРИЛО
Жељка Николић (Крајова)
ПИВОТМЕНИ
Слађана Поп-Лазић (Мец)
Јована Милојевић (Заглебје)
ЛЕВИ БЕКОВИ
Сања Дамњановић (Вардар)
Јована Стоиљковић (Нант)
Марија Обадовић (Мецинген)
СРЕДЊИ БЕК
Тамара Георгијев (Крим)
ДЕСНИ БЕКОВИ
Анђела Јањушевић (Сјофок)
Јелена Лавко (Фехервар)
Марина Дмитровић (Кишварда)
Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ave promene
Izbori odradjeni sa predsednikom NO koji je rukovodio skupstinom. Nestatutarno i Nezakonito. Izbor ne legitiman. 2/3 UO RSS je sada u sukobu interesa po Zakonu o sporu. Skupstina nelegalna jer nije raspustena pri donosenju novog Statuta. Sah mat.
prijatelj
Ne znam ni ko ni zasto pada u vatru kad se spomene Inđija? Pa, ljudi naslov teksta je nešto sasvim drugo a vidite gde ode ova komunikacija! Ovde izgleda piše jedino bivši trener Inđije koji je po svemu sudeći oteran jer ispada iz lige , pa leči sujetu i sam sebe hvali, nema druge
prijatelj
Molim te ne piši gluposti! Ne znam kakav je čovek ali se kao trener nije pokazo. Ko je uzeo 4. mesto? On? Malo sutra...Covek je ni kriv ni duzan tu ostao a igračima od prosle sezone trener nije ni trebao, one su sa predhodnim trenerima završile posao. Zasto tad nije stavio ove mlade devojek da igraju nego sad kad nema druge?Znas li odakle su Baksa, Dragović i Kostić? Ne piši bezeveze ovde, moli te!
Прикажи још одговора
Sax
Na spisku nema Kiki Liscevic!??? Strasno!
IN SIDE RSS
Sta nije jasno ? Ljuba Obradovic dao Bozi. Boza mu obecao mseto selktora kao sto je obecao i tri selektora unazad. Pa kada krene lose, ond aon prvi kaze, ja sam lepo reako da vodi ovoga a ne onoga, da je trebalo ovo a ne ono ... I sada bi tako bilo ALI ... Boza promena se zaneo zaboravio je ko ga je tu postavio i u cijim rukama je lutkarsko pozoriste ... Kada pristanes da budes marioneta, onda ne glumi da si primadona... Jel i dalje nesto ne jasno
Xy
Bozi nije problem da objasni novo nastalu situaciju, mora da laze sto mu nije tesko jer on to radi u kontituetu

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.