Почетна / Рукомет / Репрезентација

Канонада Српкиња против Македоније

Репрезентативке Србије убедљиве и у другом пријатељском мечу у Скопљу, после победе 31:25 сада су славиле 43:27
ФОТО: Д. Жарковић

Македонија – Србија 27:43 (15:18)

МАКЕДОНИЈА: Петковска, Антић, Белмезова, Сеафимова, Керамичијева 2, Ливринић 6, Стојановска 2, Тодоровска 2, Трпковска 3, Боизовска 1, Геопргијевска 2, Саздовска 2, Митова 1, Ристовска 2, Нолевска 2, Гакидова 2, дабевска, Мисевска.

СРБИЈА: Колунџић, Чолић, Николић 6, Радосављевић 2, Јањушевић 2, Милојевић 2, Дамњановић 3, Георгијев 5, Лавко 8, Поп-Лазић 5, Обрадовић 1, Милошевић 4, Стоиљковић 4, Дмитровић 1.

 

Српкиње су у другом пријатељском одмеравању са Македонкама још лакше стигле до новог, и убедљивијег тријумфа – 43:27 (18:15).

И један и други тренер су се трудили да шансу дају свом расположивим снагама.

Разигране су биле Српкиње и расположене, пре свих Јелена Лавко, Тамара Георгијев, а радила је добро и веза са Слађаном Поп-Лазић на црти. Жељка Николић је такође ефикасно искористила своје време у игри.

Гостовање у Македонији било је припрема за јунске бараж мечеве против Италијанки у којима репрезентативке Србије не би требало да имају проблема око пласмана на Светско првенство у Немачку.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saki
Da li neko zna razlog zasto nema Kristine Liscevic? Uz Andreu Lekic najbolji srednji bek koji Srbija ima.
Maki
Dosadna si sa njom.
Joco
Ajde da još jednom kažem nek ovo bude uvod u neku lepšu priču. Talenata imamamo ali organizacija RS je nula. Sad treba izabrati dobrog selektora,možda Indira Kastratović ne bi bilo loše rešenje.
gshhh
Indira Kastratovic nema veze sa zivotom. Adzica treba dovesti. Covek ima rukomet u malom prstu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.