Почетна / Рукомет / Репрезентација

Репрезентативац Србије променио национални тим и заиграо за Мађарску

Бивши Орао Урош Виловски дебитовао у новом националном дресу против Данаца
ФОТО: youtube/printscreen, В. Марковић

Некадашњи репрезентативац Србије Урош Виловски дебитовао је у дресу селекције Мађарске против Данске, у мечу квалификација за Европско првенство у Хрватској 2018.

Искусни пивот је постигао и првенац у дресу наших северних комшија и тако дао скроман допринос у победи над Скандинавцима (35:27).

Виловски је добио мађарски пасош 2014. године, а онда је уследио и позив селектора Ћавија Сабатеа, што овај кружни нападач није одбио.

Стамени пивот је поникао у Пролетеру, а скоро десет година је бранио боје Веспрема.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dr.sekretar
Ovo sto vi radite je besmisleno. Anonimno vredjate i prozivate bez ikakvog osnova,lazete sami sebe, savetujete, preporucujete, kritikujete i td. A, ko ste vi uopste? Da ste neko i nesto vi bi ste to rekli javno ili bi vas neko pitao. Ovako samo steta i opsta sprdnja a vi kao zelite rukometu dobro. Radite nesto a komplekse lecite na drugom mestu. Cemu sve ovo????
aki
Tek sada ce mladi igraci da se odazivaju pozivima drugih drzava
rss
nesto se suska da ce i Pesic uzeti drugo drzavljanstvo kada ovi babuni iz saveza nevide njegov kvalitet ima ko vidi
Hahahah Milose Pesicu
TreBa prvo neko da ti pozove sina Ziku da bi zaigrao za drugu drzavu,ali niko ga nezove☺
Ljubav
Trebao je Orbovic da zaigra pre Vujina....to bi bilo vec nesto ....i naravno srenji bekovi Krsmancic ili Djekic.....bar da se vidi mali pomak za buducnost...Ja razumem ljude koji zaigraju za druge reprezentacije...ti momci zive od rukometa ne od nade..
sveznalica
sada moze on da pozove bivseg selektora vuka u madjarsku selekciju,nije mi jasno sta je ovaj momak i trazio u nasoj selekciji.
краљ Иби
бас си свезналица@Аман више човече угушио си са Цвелетом и барбутом. Мењаш никове, а пишеш једно те исто већ данима. Ти си у ствари нечији бот. Сад ћеш вероватно, онако дубокоумно да се обрушиш и на мој коментар не знајући да сам и ја против, али не Цвелета барбута већ Цветковића селектора. Мислим да он није добро решење за клупу репрезентације, а то да ли је коцкар или не, опште није битно за функцију коју обавља.
bas si sveznalica
ili sta ti trazis uopste na forumu ... Bice da Cvele Barbut ZNA , ali selektor madjarske anonimni covek NE ZNA . Necet jos dugo. botuj samo botuj.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.