Почетна / Рукомет / Репрезентација

Израел послао репрезентацију на пола године у Немачку да игра Бундеслигу, а води је Србин, бивши тренер Партизана

Бивши тренер Партизана Александар Брковић са младим нараштајима Израела борави у Немачкој, а ускоро му се придружује и кондициони тренер црно-белих Милош Митровић
ФОТО: facebook/Aleksandar Brkovic

Бивши тренер Партизана Александар Брковић (35) лета 2016. прихватио се посла у Светој земљи, преузео је бригу о јуниорској репрезентацији Израела. Уједно је радио и са сениорима.

Тренутно задужење су му јуниоркса и кадетска репрезентација, а једна од њих, селекција момака рођених 1999. године и млађих од стране Рукометног савеза Израела послата је у Немачку на пет месеци да игра тамошњу лигу.

Први део боравка биће у Гумерсбаху, а други у Берлину.

Управо у Гумерсбаху Брковић се срео са некадашњим селектор Србије Сеадом Хасанефендићем са којим је сарађивао у националном тиму наше земље 2010. године.

Он је локални тим, некада вишеструког првака Европе Гумерсбаха, у недавно завршеној Бундеслиги сачувао у елити, а сада је пружио руку помоћи и Брковићу у раду са његовим пуленима.

- Семинар сваки дан - овим речима је почетак боравка у Немачкој описао Брковић уз заједничку слику са Хасанефендићем.

У недељу ће се Брковићу у раду са младим Израелцима прикључити и кондициони тренер Партизана Милош Митровић, који је 31. јула почео рад са тимом из Хумске док је први тренер Ненад Максић на припремама кадетске селекције Србије за Светско првенство.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

BJCUP
Pozdrav za linkera ...
trener
Ovo nema veze sa clankom. Kakav sad novi postupak uclanjena u trenersku zajednicu?Ko zna? Pa zar mi nismo clanovi trenerske zajednice? Na koga se to odnosi? Jel to ponovo na redu otimanje para i maltretiranje trenera (ponovno slanje dokumentacije) Ko zna nek mi razjasni tu vest na sajtu trenera.
trener
u pravu si, samo gde je ta trenerska zajednica da zaštiti trenere od manipulatora koji drže klubove kada su isplate u pitanju,. Trenerska zajednica je frizeraj za šišanje ovaca po džepu, a pri tom profitiraju oni koji su dupelizci, uvlakači, i tzv. treneri iz kukolja koji iza sebe nemeju nikakav rezultat! Sramota, da ima pameti svi treneri treba da bojkotuji ova suluda plaćanja i seminare koji su bruka od predavanja, kao i pojedini predavaci čast pojedincima!
Boza Letnji Last Minute
To su te promene :-)))) Jsvi se za vaucer...
Super
Rekoh ja negde pre u komentarima.Brka se privlaci kadetima, polako ali sigurno.Xaxaxaxaxa.Biti ce veselja vise nego sto je imao sa Djukarom, Sotarom tj ekipom za sale i zabave iz 94 gen, a on dorastao zadatku- sticemo nova iskustva. Kakva prevara od trenera. Kada ga Izraleci provale xaxaxaxxa.
hronicar
Tesko rukometu u kome su treneri Brkovic, Ivic, Djukic,Marko Isakovic,neki Maksimovic,Savic,Kraljevski,Boskovic...
нудлс
super@Не превара, него више од преваре!
Прикажи још одговора
dane
Zasto nema ni teci o Bekamentu i Naisi?Malo me utesilo da je Zeleznicar poceo propreme za ligu.Sve prazne price.Zeleznicar lazovski klub iz nijedne lige pravo u Super A ligu.Valjda ce biti neka rec o desetitvranih presuda Arbitrazne komisije RSS?
Opalac
Reci o arbitrazi... Bide... cim se smeni kalamunja Boza, ide i selektori mu, i predsednici tih raznih prevaransptskin komisja...
ciki
A kod nad treneti Maksa,Dule Savic,Goravcev,...Tako da nam sr crno pise.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.