Почетна / Рукомет / Репрезентација

Српкиње славиле у другом мечу против Словакиња у Ковилову

Женска репрезентација Србије савладала је селекцију Словачке 26:24 (13:14) у другом пријатељском одмеравању снага (први меч 30:30)
ФОТО: В. Марковић
Србија – Словачка 26:24 (13:14)
СЦ Ковилово. Меч затвореног типа. Седмерци: Србија 5 (4), Словачка 3 (2).
СРБИЈА: Радосављевић 3, Крпеж-Шлезак 10, Милојевић, Куриџа, Штевин 2, Лавко 1, Дамњановић 1, Т. Радојевић 3, Поп Лазић, Д. Радојевић, Обрадовић 3, Таталовић, Николић 2, Д. Цвијић, Чолић, Ранчић, Дмитровић, Лазић, Л. Цвијић.
СЛОВАЧКА: Рајнохова 2, Демајова 1, Рехторисова 2, Пасторкова 2, Поцискова 3, Такачова 1, Губикова, Хабанкова 2, Кучерова 2, Шаркова 4, Сутранова 1, Патрнчиакова 1, Бујночова 3, Олсовска, Сколкова, Медведова, Минарицкова.

 

Утакмица у Ковилову била је затвореног типа, а припала је српским рукометашицама, које су подигле ниво одбране у односу на први дуел у Панчеву, и у другом полувремену сломиле отпор борбених и мотивисаних Словакиња.

Повеле су Српкиње предвођене распуцаним капитеном Катарином Крпеж-Шлезак одмах на старту другог полувремена, а то вођство које је у 43. минуту износило плус пет (22:17), нису испустиле до самог краја.

Србија је и у 51. минуту имала сигурну предност 25:20, да би Словакиње у самој завршници успеле да ублаже пораз.

Селектор Љубомир Обрадовић искористио је готово све расположиве снаге, а за државни тим поново нису наступале три искусне играчице Јована Стоиљковић, Андреа Лекић и Катарина Томашевић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nis
shljivu za direktora
steva
Dosta sa zajedljivim komentarima,sacekajmo prvenstvo.A dotle,NAPRED DEVOJKE!
stari trener
Zelim da izjavim za moj omiljeni list S.zurnal: kancelarija Rss-a je najveci upropastitelj srpskoga rukometa. Molim vas objavite mi komentar. Hvala i dovidjenja. P.S. Batu Obucinu za selektora (obecano je coveku, red je da mu se pruzi prilika) :)))))))
stariji trener
Izjava ne vazi, nisi se potpisao!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.