Почетна / Рукомет / Репрезентација

Словенци размишљају да напусте ЕП због судија

Рукометна репрезентација Словеније размишља да се повуче са Европског првенства у Хрватској незадовољна судијским одлукама, посебно у ремију против Немачке (25:25) у Загребу
ФОТО: Бета/АП

Европска рукометна федерација (ЕХФ) одбила је жалбу Словенаца и регистровала утакмицу постојећим резултатом, након што су су литванске судије неколико секунди прека краја донели одлуку да Бартошеку дају црвени картон јер је био у кругу центра и седмерац као казну који су Немци искористи за изједначење.

Судије су десет минута гледале видео снимак и донеле контроверзну одлуку, после чега је селектор селекције Словеније Веселин Вујовић револтиран стао на гол да брани седмерац.

Председник Словеначког рукометног савеза Фрањо Бонинц и сарадници одлучиће ускоро да ли ће направити радикалан потез и напустити Загреб уочи последњег меча прве фазе Европског првенства.

Словенија после два меча има само један бод, уз реми са Немачком изгубила је од Македоније (25:24) кад је Вујовић такође имао много примедби на суђење.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Realno
Ispravna odluka sudija.Da li se znaju pravila ili ne od strane selektora doticnog to je druga stvar. Folira se.Glumi.Zna da nema sanse za medalju pa hajde da budem u centru paznje. Trgovac.Prodavac utakmica
Da li iko...
...shvata sta je to EHF i IHF?..Kaznjavaju igrace/ reprezentaciju zbog boje carapa, poddresa ili slicno? Alo? Jedino takmicenje koje ima prefiks LIGA SAMPIONA a da klubovi od toga nemaju nista tj nemaju ni jedan jedini euro je EHF LIGA sampiona!! Ali, klubovi ce biti debelooooo kaznjeni cak ako zastava ne stoji u ravnini sa gerflorom!! SLovence ubijaju u pojam. Makedoniju MORAJU da izguraju do polufinala jer Boze moj, imamo Vardar u kome nema nema ni jednog Mkd igraca (mozda ima klinac neki koji sedi na klupi) a oni prvaci EU?!?! Ajde sada, malo reprezentacija. Nemacka- nedodriljiva. Gde da izgube od jedne zemlje kao sto je SLO, a njima to posle fuce, sport No1! Bruka. Gasi rukomet na globalnom nivou bre! Ne bi se ovi nasi paunovi toliko sirili da nemaju ledja, jedni kod IHF ekipe, drugi kod EHF, a ovi treci u sudijskoj organizaciji. Dok se svi namire (kao ovo sinoc) , smisao igre postade OLOS kao ljudi u njoj. FUJ!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.