Почетна / Рукомет / Репрезентација

Какав почетак, такав и крај, пораз Орлова и од Белорусије!

Рукометна репрезентација Србије поразом од Белорусије 32:27 (16:11) у Загребу завршила је на 12. месту Европско првенство у Хрватској
ФОТО: Бета/АП

Екипа Јовице Цветковића остварила је само једну победу, против Исланда која је уз помоћ Швеђана донела други круг, али тамо није освојила ниједан бод јер је изгубила сва три меча, а укупно пет на турниру.

Поново је одбрана Oрлова заказала и примила велики број голова, док је на другој страни невероватан био белоруски голман Вјачислав Садлаценка са чак 22 одбране.

Србија је групу у Загребу завршила на шестој позицији без бодова, Белоруси су пети, док се вечерас у борби за полуфинале састају Шведска – Норвешка (18,15) и Хрватска – Француска (20,30).

У другој групи у Вараждину, такође, ће вечерас бити познато које две селекције иду у борбу за медаљу после мечева Чешка – Словенија, Македонија – Данска и Немачка – Шпанијa.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nikolas9
Mislim da smo bili najgora reprezentacija na ovom prvenstvu. Odbrana katastrofalna, na nivou africkih ekipa. Napad nemastovit, spor, dosadan. Selektor amater, hobi nivo bavljenja rukometom, potpuno pogrijesio profesiju. Za najvecu brigu ponasanje igraca za vrijeme igre. Onako se u odbranu ne trci ni na rekreaciji. Mene bi bilo sramota na onakav nacin iznevjeriti svog golmana. Sve u svemu sramota.
Ccccc
Sram da vas bude. Ovde nije selektor kriv nego vi nabedjeni igraci
ACM
Svaki poraz do sada sam mogao da razumem, ali ovo danas ni pod razno! Ovo je moralo da se dobije, ovako samo uteha da su otišli korak dalje nego neke ranije generacije!
Dijamant Margarin
Kakav komentator RTS takva i igra reprezentacije. Nezna se ko je gori. Mrtva trka. Ovako se ne igraju ni revijalne utakmice. Sramota!
Раша
Пошто сам знао како ћемо проћи спремио сам се да се не нервирам, али на нашу лошу игру треба додати П. Страјнића, најгорег коментатора рукомета свих времена. То да не познаје игру коју коментарише смо знали, али да не може да убоде презимена противничких играча а налази се на лицу места је трагикомично. Одеш код колеге са белоруске телевизије па питаш. Мени, који сам радио у Белорусији, смешно су звучала њихова имена. Голман Солдатенко био је Салдасенка, други голман Мацкевич Маткијевич, крило Јуринок за њега Јуранок, Аљехин је Алиокин, и врхунац, Подшивалова је звао Падишвалау, Падишвили и Падишвали, како му кад дође. Денис Рутенко био је Дијанис Рутанка. Ако су му Белоруси били проблем, како не зна да је лево крило Шведске Ване , а не Вејн, Паличка а не Палиска, Магнус Висландер а не Матс Виландер, и да не набрајам више. Најгоре је што је тамо и за то плаћен и то добро.
Мишо
Напокон да неко и то каже. Ја већ дуго о зоме балавим. Па човек је почео да учи о рукомету пре коју годину али он ништа под милим богом није научио. Ка та стро фа. Не познаје ни једна потез, правила натуца. Не капира кад се која казна суди који је био прекршај и када. И ко га је направио. За то време, момак коме нажалост не знам име, познаје одлично рукомет и преноси за нас мање значајне утакмице, на нашу тугу, бар бољи рукомет преноси... И тако. Све је у (не)складу.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.