Почетна / Рукомет / Репрезентација

РС КиМ: Без обележја је срамота у Крагујевцу и у Ковилову!

Рукометни савез Косова и Метохије (РКиМ) саопштио је да одлука да се квалификациони турнир јуниорки за СП "премести" из Крагујевца у Ковилово није донела ништа више или боље од онога што је прва одлука донела, а то је осећај издаје, осрамоћености и понижења
ФОТО: В. Марковић

У саопштењу које је потписао председник УО РС КиМ Славољуб Мандић, пита се зар је једини начин да се овој поражавајућј одлуци стане на пут, тај што ће се ''замазати очи'' свима, тако што ће се из Крагујевца турнир преместити у Ковилово - у престоницу Србије, Београд.

- Одлука да се за место одигравања квалификационог турнира за јуниорке одреди Ковилово уместо Крагујевца, није донела ништа више или боље од онога што је прва одлука донела, а то је осећај издаје, осрамоћености и понижења. Зар је једини начин да се овој поражавајућој одлуци стане на пут, тај што ће се ''замазати очи'' свима, тако што ће се из Крагујевца турнир преместити у Ковилово, у престоницу Србије, Београд?! Прављење уступака непостојећој држави Косово не сме бити наша пракса и модел понашања, јер то може само да значи да неко покушава ''на мала врата'' да призна постојање нечега што не постоји. Без химне, државних обележја и навијача, овај турнир биће само пораз, нова срамота и бол у срцу свих којима је Косово и Метохија дедовина, љубав и светиња - наводи се у саопштењу УО РС КиМ.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вук самотњак
Пристајањем на одигравање овог меча, ми фактички признајемо Косово. Ало, па зар у сред Србије не смемо истаћи тробојку?!? Докле више да се понижавамо?
Nije nego
Najveća beuka u istojriji, nekada zlatnog sporta, sada sporta davljenika u mulju zbog rukovodstva. Najžalija stvar je što je i predstavnicima medija Božidar Djurković( oo pisanju Monda) zabranio ćlaz u dvoranu u Kovilovu. Bez oublike, bez predstavnika medija. Nevidjeno pinužavanje rukometa, igračica, svih nas. Imate li obraza da odete Božo i sateapi ili ćete još više uprlhati rukomet i ugasiti ga.
RTZ
Da li je moguće da Dušan savić jos uvek vodi juniorke....poslednje mesto na evropskom. Koga trenira ?Dajmo to mesto Belom, Kizi, Markovu .... Одговори
JELI?
Počeli ste sami sebe da predlazete. Kakvi ljudi.
Марко
Још горе понижење, у сред главног града!
Nikola
Nevidjena bruka

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.