Почетна / Рукомет / Репрезентација

Србија положила копља пред Словенкама

И пре меча је селектор Обрадовић истицао како резултат неће бити у првом плану, а шансу на овом сусрету су добиле све играчице, што је најважније
ФОТО: РСС

Словенија – Србија 34:31 (17:17)

Кочевје – Спортска дворана. Гледалаца: 1000. Седмерци: Словенија 5 (5), Србија 1 (1). Искључења: Словенија 2, Србија 4 минута.

СЛОВЕНИЈА: Зец, Коренић, Ферфојла, Коделе, Грос 9, Крањц 6, Жабјек 3, Абина 2, Мавсар 3, Чајко, Корен, Барич 3, Бегановић 2, Вучко 2, Војновић, Ахлин, Пишек 4.

СРБИЈА:  Радосављевић 3, Крпеж Шлезак 6, Трифуновић 1, Лекић 2, Лавко 1, Томковић, Ј. Агабаба, Јањушевић 2, Т. Радојевић 2, Поп-Лазић 3, Д. Радојевић 1, Томашевић, Николић 4, Стојиљкович 4, Цвијић 2, Пантић, М. Агбаба.

 

Репрезентативке Србије поражене су у првом пријатељском одмеравању снага против селекције Словениј – 34:31.

До двадесетог минута је била егал утакмица, а онда је домаћи састав постигао три поготка и стекао четири гола предности (17:13). Међутим, за само три минута наш тим је успео да погоди четири пута и дође до изједначења, па се на одмор отишло са 17:17.

У наставку меча Словенија је била нешто конкретнија и ангажованија, играла храбрије, па је лако стекла нову предност од четири поготка. Међутим, то поново није пореметило наше играчице, које су успеле захваљујући одличној одбрани да стигну до изједначења. Играло се прилично оштро и јако, ушло се у неизвесну завршницу, али су онда домаће постигле три поготка и дошле на 33:30.

И пре меча је селектор Љубомир Обрадовић истицао како резултат неће бити у првом плану, а шансу на овом сусрету су добиле све играчице, што је најважније.

Наредни меч ова два тима одиграће у Цељу у суботу од 19 часова. 

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Max
Dok je stručnjak Maksić Živojin u reprezentativnim selekcijama do tad napretka nema.
Licenceeee
Direktor SRLS je objavio saopstenje za javnost na sajtu superice. Usao je u okrsaj sa TK RSS. Taman sam saznao koga cu od vas da tuzim zbog neizdavanja licence, pravda je spora ali dostizna....bice para i za mene, ne moram ni obavljati duznost sluzbenog lica....lepotaaaaaa
Doktor
O Srbiji, zemljo, ko u tebi sve nema neku funkciju.Ludaka na tone!
Primecuje seeee
Da se primetiti odakle si i da si sa izrazenim faktorom ogranicenja, posto nisam nikada nikome obecavao nikakve trenerke...nisi imao nikakve parnice
Прикажи још одговора
Kucevo stars
Ma Ljuba se bavi muskim reprezentacijama. Bas razmisla da li je bolji srednji bek Veselinovic ili Horvat. Ako on zna ko su oni podnosim ostavku u mom klubu.
Kragujevac Lapovo Mala Krsna Lajkovac
Ne mozes da poredis Veselinovica i Horvata. Veseli je otisao u pecalbu xa xa xa xa. To sto nema visinu ni za krilu, odsustvo motorike tragicno evidentno, a uz sve pokusaje oca da Horvata odstrani iz repke nisu uradili plodom.
Velja
Ta opet menja postavlja....
Прикажи још одговора
1389
Dajte mu jos neku funkciju, bice onda bolje!
1389 a
Slovenkama niko nije javio da je selektor Srbije Ljuba funkcija, pa nisu znale da zreba da izgube
Obrad
Nije,verovatno, ni bio protiv Crne Gore na SP. Cuj rezultat nije u prvom planu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.