Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић: Рекао сам девојкама, имамо 24 сата да се радујемо, имамо 24 часа да тугујемо

Рускиње су показале због чега су олимпијске шампионке, а ми нисмо биле на нивоу претходна три меча – рекла је Слађана Поп-Лазић
ФОТО: fra2018.ehf-euro.com

Селектор Љубомир Обрадовић овако је видео пораз од Русије (25:29) у првом колу главне фазе такмичења.

- Честитам репрезентацији Русије на победи. Поражени смо од олимпијског шампиона, јако добро физички и психолошки припремљеног тима. Као да је важност меча утицала на тим да не пружи максимум. Рекао сам девојкама, имамо 24 сата да се радујемо, имамо 24 часа да тугујемо, али данас је нови меч и даћемо све од себе против Црне Горе. Биће то комшијски дерби, меч престижа - рекао је Обрадовић на конференцији за медије.

Слађана Поп-Лазић је деловала и тужно и уморно после двобоја са Русијом и била свесна на чему су ”пале ” Српкиње:

- Рускиње су показале због чега су олимпијске шампионке, а ми нисмо биле на нивоу претходна три меча. Одбрана није била онаква какву смо рекле да ћемо да одиграмо, имале смо доста изгубљених лопти већ у првом полувремену. Што је најгоре, наставиле смо тако и у другом.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rambo
Što ti ne spremiš ekipu psihološki, imaš odlične i vrhunske igračice koje igraju same fali trener. Nažalost mi imamo problem nemamo trenera niko se ne edukuje i to je osnivni problem. A Ljuba je trener za pančevo i selendre po vojvodini .
Selekt
Sve smeniti i dovesti mlade igracice da se pravi reprezetacija za naredni 10 godina ove igracice poslati u penziju sto se tice reprezetacije.A mlade igracice dovesti po zasluzi i igri a ne preko razni veza i saveza.!!!!
Win
Ova reprezentacija je morala do medalje!
Joco
Biće gadno protiv CG i one igraju oštro u odbrani a ko izgubi nema šanse za polufinale. Mad CG ne ovisi sama o sebi. S ovim rasporedom idu na ruku Fr.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.