Почетна / Рукомет / Репрезентација

Дувњак: Подела бодова најправеднија (ВИДЕО)

Србија и Хрватска су ремизирале (25:25) у 3. колу квалификација за ЕП 2020. године
ФОТО: Д. Жарковић

Капитен хрватске рукометне репрезентације Домагој Дувњак, после синоћњег ремија у Београду са Србијом (25:25) у мечу квалификација за Европско првенство 2020, честитао је екипама на фер и коректној игри и оценио да је подела бодова најправеднији резултат.

- Честитамо бих и једној и другој екипи на фер и коректној игри. Данас није било никакавих проблема. Утакмица је била јако интересантна до краја и мислим да је подела бодова била најправеднији резултат -, рекао је Дувњак новинарима после утакмице у Штарк арени.

Хрватски репрезентативац рекао је да његов тим добро отворио меч, али и да Србија боље ушла у друго полувреме.

- Морамо много боље, посебно у одбрани, и надам се да ћемо у недељу то већ показати. Ово су квалификације, свака утакмица је неугодна. Узели смо бод, идемо даље - рекао је Дувњак и осврнуо се на следећи меч два ривала у недељу у Задру.

- Екипа се радује, знамо каква је атмосфера у Задру. Чули смо да ће бити пуна дворана. Уживаћемо у таквој атмосфери, али морамо много боље да одиграмо. Надам се победи - закључио је Дувњак.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.