Почетна / Рукомет / Репрезентација

Червар: Сјајна публика, спорт спаја као нико

- Била је тешка утакмица, квалитетна и неизвесна… Публика је могла да ужива. Показали смо менталну зрелост у финишу и дошли до бода. Овај резултат је најреалнији - рекао је Червар
ФОТО: В. Марковић

Селектор рукометне репрезентације Хрватске Лино Червар изјавио је да је реми против Србије (25:25) у Београду најреалнији исход у борби за Европско првенство.

- Била је тешка утакмица, квалитетна и неизвесна… Публика је могла да ужива. Показали смо менталну зрелост у финишу и дошли до бода. Овај резултат је најреалнији - рекао је Червар синоћ на конференцији за новинаре после меча у београдској Штарк арени.

Трофејни стручњак истакао је да је амбијент у хали био сјајан.

- У поплавама свакаквих прича, био је коректан однос репрезентација, висок степен самосвести, људског, спортског, публика је то прихватила. Играли смо у доброј атмосфери… Спорт је тај који спаја као нико други, а то показује како се може сарађивати - рекао је Червар.

Он је новинарима говорио и о томе колике су шансе колеге са клупе Србије, бившег репрезентативца Ненада Перуничића, да постане велики стручњак.

- То су два живота. О Перуничићу као играчу нема шта да се каже, али друго је бити тренер. У њему има пркоса и жеље, видим да има идеју и визију, за то се треба борити. Претендује да буде одличан тренер - рекао је трофејни хрватски стрчњак.

Хрватска и Србија се састају и за три дана у Задру у 4. колу квалификација.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vv
Slatkorecivi hrvatski lisac prevarant koga je vreme i moderan rukomet odavno prevazisao,neće još dugo .
SRBIN
Svaka cast Lino
lazar matić
- Lino Červar - bio i ostao veliki stručnjak i još veći sportsmen ! Bravo !
mato lazarević
Klasičan šarlatan kome se dogodila sjajna skupina vrhunskih igrača koji bi sa bilo kim bili osvajači medalja. Pitajte Balića kakav je Červar trener!?
Darko
Molim te ne lupaj gluposti. Lino ulazi u teren vuce igraca, Lino daje izjavu juce za Jutarnji ili Vecernji list i kaze da su pokradeni i da su uslovi za igru bili nenormalni itd

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.