Почетна / Рукомет / Репрезентација

Мијајло Марсенић после мечева са Хрватима: Верујте у нас!

После свега виђеног уверен сам да ова екипа може много у будућности, што ће и доказати – истиче Мијајло Марсенић
ФОТО: Д. Жарковић

Двомеч са Хрватском је донео више добрих, него лоших ствари. Млада репрезентација Србије показала је велики став, изградила карактер и ставила до знања свима да је спремна да учи, расте и стекне искуство, како би могла да парира најјачим тимовима света.

Реми у Београду је показао да Орлови могу да играју равноправно са свима, да имају велико срце и жељу да направе велике резултате.

Многи су говорили како је нерешен резултат у Арени био случајност, да ће меч у Задру показати праву слику нашег тима, али то се, наравно није догодило.

Ратници Ненада Перуничића су пред препуном халом пружили више него достојан отпор Хрватима и у не баш пријатној атмосферу, са којом су се сви сусрели први пут, ниси устукнули, већ су показали зубе, храброст, али и луцидност.

Мијајло Марсенић је одиграо добро у оба меча против Хрватске, одлични пивотмен је оправдао очекивања и показао да уз Живана Пешића може да буде веома битан шраф у будућности.

Играли смо два меча са далеко бољим и искуснијим ривалом. О њиховој снази најбоље говори чињеница да су искористили све наше грешке, поклоне које смо им давали су претворили у лаке поготке.

Играла је Србија прилично добро, поготово у другом полувремену другог меча?

Држали смо се колико смо могли, показали карактер и упорност, истрајност у тако великим мечевима. Знали смо да ће бити много тешко, играли смо са једном од најјачих репрезентација света, тако да је и бод велики као кућа. Надам се да можемо да победимо у преостала два меча и обезбедимо пласман на Европско првенство.

Шта вас највише радује у тиму?

Добра атмосфера, тимски дух, изградили смо нешто наше, специфично, успели да сложимо све коцкице и покажемо да имамо карактер. Такође, после свега виђеног уверен сам да ова екипа може много у будућности, што ће и доказати – рекао је Марсенић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 17. април. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Anci
Verujem u ove momke i nadam se boljim rezultatima.
Pevam od pozitive
Verujem u Peruna jedinog.Njegovi rezultati u klubu,stvoreni igraci,strucnost,hladnokrvnos,nestranacko guranje,rukometna obrazovanost,nije egoista i sve to me uverava da je pravi strucnjak na pravom mestu. Ako ce mo se zajeb...ti
Psiholog
Koji je vama selektor i trener valjao!? Vi ste ljudi dobro zastranili. Napisite nekada pozitivan komentar, bolje cete se osecati.
Fizio
Tu treba Cape Rnic da se pita...
psihijatar
buahahaha pa on je vodio naše protiv Rusa, ali trebalo je odrešiti kesu, a to je njima bilo ko amputiranje bez anestezije. em bi morali dati lovu, em ne bi oni mogli menadžerski određivati sastav. Inače, bolje je praviti se pametan, nego lud, treba bar pokazati želju za pameću.
Прикажи још одговора
Željko Pavlović
Verujemo u vas!
Niko
To je vase pravo Nadam se samo da niste u vecini Da smo i ja i Zeljko u vecini
Mirko
Ja ne verujem

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.