Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић изабрао 20 играчица за бараж са Пољакињама

Србија ће 31. маја дочекати Пољску у Зрењанину, док је реванш 6. јуна у Лубину
ФОТО: ЕПА/Филип Сингер

Селектор репрезентације Србије Љубомир Обрадовић саопштио је данас списак играчица на које рачуна у бараж мечевима са селекцијом Пољске у квалификацијама за Светско првенство 2019.

На списку су голмани: Јована Рисовић, Кристина Граовац, Марина Пантић;

Лева крила: Сања Радосављевић, Дијана Радојевић;

Пивоти: Слађана Поп-Лазић, Јована Милојевић, Јелена Агбаба;

Десна крила: Катарина Крпеж-Шлезак, Жељка Николић;

Бекови: Јована Стоиљковић, Јована Ковачевић, Тамара Радојевић, Јелева Лавко, Александра Вукајловић, Кристина Лишчевић, Ивана Митровић, Дијана Штевин, Анђела Јањушевић и Марија Агбаба.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lule
Liscevic jedina na visini internacionalnog zadatka na bekovskoj liniji..Kovacevic od momenta 1 utakmicu odlicna i onda 8 sledeci se nacekat...Stojiljkovic jako slab procenat suta..potrosi masu lopti za par goliva....O lavko ja ne bih komentarisao suvisno je..Stevin uz duzno postovanje , nije ona kriva sto je tu.. Janjusevic tesko je reci duze vreme ne igra iz ovog ili onog razloga....Volim rukomet gledam i francusku ligu na BEIn sport i madjarsku i bundes ligu tako da je to moje.skromno vidjenje....Tamara kao sto rece neko ako je krene ..Mala Vukajlic potencijal ali da li je to njen limit me znam jer igrat u klubu koji za 24 utakmice uzme 10 bodova nije teski bit dobar..zelim joj puno srece mogla bi biti perspektivan igrac... uzdam se u Pop Lazic Krpez i liscevic...Odbrana nek bog pomogne fali Cvijic i G.Mitrovic 2 dobraaa odbrambena igraca...zelja mi je da se plasiraju ...i sve najbolje.
Boki
Jedino sto ovde postoji su srednji bekovi...ostalo sto se bekova tice je tuga ziva!!!
me coki
E moj Pero, taj deran Boki je nebitan lik i ne treba mu davati na značaju.
Boki
DA!!!!
Прикажи још одговора
Marko Pavlović
Sve zavisi od levog krila Dijane Radojević.
Ненад
Ипак играју најбоље уплашио сам се кад је био први списак да неће играти најбоље али као што је писало то је био списак за први део припрема штета што неиграју Лекић,Цвијић,Томашевић,Обрадовић да нису побређене играле би чуди ме да није позвана Дамјановићева породила се и може да игра и без ње смо јаки очекујем сигуран плолаз на СП
Stativa
Nisam ja hvalio Poljsku sto volim da prodje na SP.Na protiv strah me je od te ekipe...pre nekoliko godina? Ja sam mislio na aktuelno stanje Poljske sa ovim trenerom...u sportu nema juce samo danas i sad ko je kvalitet a ko ne...o tome ja pricam..nadam se da sam shvacen ispravni
Objektivni
Sigurno prolazimo. Iako si nahvalo poljsku ona je samo prosjek. Bile su dva puta u grupi sa Crnom Gorom i oba puta je Poljska bila druga sa oba poraza prije neku godinu. A Sanja je prešla u Budućnost, a to je pokazatelj da je trebala da bude ovde. Mislim da je Jezda najslabija karika, staromodan, ne razume igru, tajmauti potpuno pogrešni, izmene još gor...
Saša
Svaka čast na povratku u tim Kristine Liščević.Ima sjajnu sezonu iza sebe u Danskoj plus osvojila prvenstvo Danske.Devojke imaju realan hendikep u neigranju Dragane Cvijić i Andree Lekić zbog povreda.Biće jako teško,Poljska je favorit pogotovo što je revanš kod njih,ali ipak nismo autsajderi i bez šansi.Iskustvo Ljube Obradovića nam daje nadu da nisu sve ladje potonule.
Boki
Ma selektor poljske nezna sta radi...ali isto tako ni Ljuba nezna sat radi
Stativa
Gospodine pa znate Vi ko je trener Poljske? Koje iskustvo Obradovica naspram Kowickog , il kako se vec zove ..covek u zenskom rukometu gidinama rezultati iza njega .....pa koliki iskorak je napravio sa Poljskom zadnje 2 godine samo..imaju ubitacnu bekovsku liniju i golmana a mi najtanji na tim pozicijama.. Liscevic bravo, eb Radojevic ako je krene inace nije ni ona konstantna..cure sa srecom , nekad i sreca prevagne.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.