Почетна / Рукомет / Репрезентација

ИЗ ПЕРА ДОАЈЕНА: Игра на чекању

Лепо попуњени "Пионир" треба да додатно охрабри репрезентативце, рукомету привржена Србија, није им окренула леђа. Напротив! Нека то поштују и побеђују!
ФОТО: В. Марковић

ПИШЕ: Павле Ерцег

Похвале и тихи комплименти, напред, критичари вољно, замерке у кош! Кад је приступ виђеном у "Пиониру" подвргнут и благој новинарској самоцензури, коментар је текстуално, једва довољан и за Твитер...

Битно је постигнуто, Црногорци су савладани. Бодови су на конту, само је права игра, за сада остала на чекању.

Победи и поклону, народски речено, не гледа се у зубе, па и кад су климави. Разумем потпуно репрезентативце, оптерећене стрепњом да не оману, тешко је одиграти под бременом психолошког терета летошњег неуспеха у Чешкој. Отуда им треба опростити, што су грешке и слабости понека деловале као пресликане под индигом из ранијих лутања.

Наивно је било очекивати препорођене "Орлове", за почетак стартовали су бодовно успешно, што је било једино и битно. На моје задовољство било је ситно везених акција, колико год биле ретке, наговештај су бољих партија, Мало је времена да колан буде ваљано притегнут до Тел Авива,  мада је најгоре прошло и утисак ми је у целини позитиван,благи оптимизам уселио се у табор државног тима!

Лепо попуњени "Пионир" треба да додатно охрабри репрезентативце, рукомету привржена Србија, није им окренула леђа. Напротив! Нека то поштују и побеђују!

Мени је лични мерак, партија Дарка Ђукића, једном да први стрелац наших делија, буде крило!

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Niš
Dare care!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.