Почетна / Рукомет / Репрезентација

Вујинов опроштај

Тридесетчетворогодишњи десни бек стигао је на обале Балтика 2012. године, а за седам година у дресу Зебри освојио је велики број трофеја
ФОТО: thw-handball.de

Некадашњи српски репрезентативац и дугогодишњи члан немачког Кила, Марко Вујин, опростио се од публике у Шпаркасе Арени пре меча трећег кола Бундеслиге са Лудвигсхафеном 30:27.

Тридесетчетворогодишњи десни бек стигао је на обале Балтика 2012. године, а за седам година у дресу Зебри освојио је велики број трофеја у домаћим оквирима, али је остао без највреднијег, Лиге шампиона.

Вујин је прошле сезоне пропустио читав други део због здравствених разлога, па је на крају дошло до разлаза. Још увек није познато где ће искусни бек наставити каријеру.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Golman
Nisu to slusslice vec stitnici protiv buke seljo
Sin te lon
Dete sa slusalicama na usima ? To iz Palanke fazoni ...
THE COMSAT ANGELS
Dok su on i Šešum, igrali nikada ništa reprezentacija nije uradila niti će sa tim neznalicama.Najbolja vijest za sve Srbe je da ova neznalica više neće biti reprezentativac.Hvala za sve što si uradio za protivnike Srbije i mrš u mišju rupu.MIŠ IŠ ...
obicni covek i navijac
Sram te bilo! Sram te bilo!
Jedini
..koji je u Splitu izasao uzdignute glave i sa usana se moglo citati sta govori, dok su drugi glave pognute i sa atributima koji su se culi sa tribina.Bravo Mare.Sta god da pricaju, bio si i ostao covek za razliku od drugih koji te pljuju iza ledja!
EP2012
Igracina !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.