Почетна / Рукомет / Репрезентација

Обрадовић објавио списак играчица пред старт квалификација за ЕП 2020

Србија ће прво играти против Швајцарске, 25. септембра у Краљеву, а четири дана касније изабранице Љубомира Обрадовића чека меч против Словачке
ФОТО: РСС

Селектор женске рукометне репрезентације Србије Љубомир Обрадовић објавио је данас списак играчица на које рачуна на старту квалификација за Европско првенство 2020.

Србија ће прво играти против Швајцарске, 25. септембра у Краљеву, а четири дана касније изабранице Љубомира Обрадовића чека меч против Словачке.

На списку Обрадовића је 20 имена:

Голмани: Јована Рисовић, Кристина Граовац, Катарина Томашевић;

Лева крила: Сања Радосављевић, Тимеа Милошевић, Дијана Радојевић;

Пивоти: Драгана Цвијић, Слађана Поп - Лазић, Јована Милојевић;

Десна крила: Жељка Николић, Ана Којић;

Бекови: Јована Стоиљковић, Марија Обрадовић, Сања Вујовић, Јелена Трифуновић, Тамара Радојевић, Кристина Лишчевић, Јелена Лавко, Анђела Јањушевић, Дијана Штевин.

У групи се налази још селекција Русије.

Две најбоље селекције из сваке групе избориће пласман на такмичење које ће бити одржано у Данској и Норвешкој од 4. до 20. децембра 2020. године са финалним викендом у Ослу.

Окупљање рукометашица заказано је за недељу у Београду у поподневним часовима када ће се кренути пут Краљева.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Coladin
Nemojte tako, pa Ljuba je svetski trener, evo i u Zrenjaninu je rukometna renesansa za koju je on zasluzan.
Maxa
Rukomet u Zrenjaninu i Kikindi je katastrofa, još katastrofalnijih trenera!
Svetska klasa
Zna Ljuba šta radi, on je svetska klasa trenara trećeligaških ekipa.Sramotno da takav "stručnjak" odlučuje da ne pozove Andreu. On očito nema nema ni znanje a ni obraz kao što nema obraz ni predsednik RSS. Sram vas bilo, isti ste obojica
Uspeh
Kod nas otprilike uspeh se ne prasta.Zena u evropi simbol rukometa , zena borac za pravdu i pravila, i svaka joj cast da samo ona ima karakter da kaze "ovako ne ide"..Ali sto je strasnije izjava gospodina Obradovica za medije povodom njenog izostanka..Ni jedan ali bas ni jedan trener ne bih sebi dozvolio niti igracima da komentarise na onakav nacin izostanak igraca...a kamo li jedne Andreje...i na kraju" mozete da m pitate isto tako za bilo koju igracicu"...Andreja je bili ko"? Moj selektore ona je postala igrac mnogo ranije nego sto ste Vi trener.. .i mnogo uspesnija nego sto ce bilo ko od Vas uopste biti...Ali povredjene su sve na rehabilitaciji u NT...curama sa srecom..
Milence
Nema Andree...sramota. Ali bas sramota. Na spisku ima 7 povredjenih koje ne igraju za klubove trenutno.
Boki
Alo Obradovicu...sta rade na ovom spisku, Graovac, Milosevic, Milojevic; Dijana R. , Obradovic, Stevin???
Sneki
Pavlovic grdnu karijeru u Izraelu izgradila..pola godine bila u Ulmu nije zaigrala i otisla u drugu ligu u neku skandinavsku zemlju...aAli vecina je generacija Cerkina i ovih par preko 30 i vise.....Gospodine bolje radite to bez ikakve konferencije za stampu i izjava..Brukamo se sve vise i vise.. Vase nepovezane izjave prenose se i na rukometnim portalima u Evropi i izaziva bruku..Vama najvaznije utakmice a ne Stl Andreje nema...a 5 igracica koje ulaze u trening pred bitne meceve..Ne brukajte ni sebe a i rukomet..Radite ali bar ne komentarisite ...Nije bas citava nacija retardirana da slusa ovakl nesto.
Boki
Ljuba igra igrice, stiti cerku Mariju i njene drugarice...Siri spisak, pojavila se neka Buba pavlovic??? Najiskrenije mislim da je vreme da radi metla...Ljuba, Maksa i ostali moraju da napouste zensku rep pod hitno je ovo je unistavanje rukometa...devojaka je sve manje i manje a ovi rade katastrofalne stvari i tako nema razvoja nikako!!!
Прикажи још одговора
Da nije curo do tebe... ????
Nije valjao velja i saja , pa ne valja velja i dragica, sada ne valjaju legende Ljuba i Boza ... Blize se izbori . Cekamo da ne valja i Djuka i obrnula je igricu

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.