Почетна / Рукомет / Репрезентација

Победа рукометашица Србије за крај Сеул купа

Репрезентација Србије, са две победе и поразом, заузела је друго место на турниру иза Русије, а испред Мађарске и Јужне Кореје
ФОТО: РСС

Женска рукометна репрезентација Србије победила је данас селекцију Мађарске са 25:23 (13:10) у последњем колу "Сеул купа" у Јужној Кореји.

Одлична партија изабраница селектора Љубомира Обрадовића најбоље се одсликавала у предности од осам голова (23:15) средином другог полувремена, коју су Мађарице успеле да сведу на прихватљиву меру до краја последњег припремног меча пред старт Светског првенства у Јапану.

Мађарице су боље отвориле меч, повеле 4:3, али су рукометашице Србије реаговале серијом 5:0 (од 5:5 дошле до 10:5) и до краја утакмице имале потпуну контролу над резултатом.

Репрезентација Србије, са две победе и поразом, заузела је друго место на турниру иза Русије, а испред Мађарске и Јужне Кореје.

Рукометашице Србије остају у Сеулу до петка, када се селе у Јапан.

Први меч на Светском првенству играће у суботу од 7.00 против Ангола.

СРБИЈА - МАЂАРСКА 25:23 (13:10)

СРБИЈА: Радосављевић, Трифуновић 5, Штевин, Лавко 7, Николић 1, Јањушевић, Рисовић, Томашевић 11 одбрана, Којић, Поп Лазић , Радојевић 2, Обрадовић 3, Вукајловић, Јововић, Стоиљковић, Лишчевић 2, Цвијић 5, Граовац

МАЂАРСКА: Товици 1, Шацл 2, Ковачић 2, Клујбер 8, Мартон 3, Ковач 2, Фалувеги 2, Лукач 1, Тот 2.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Raca
Daj boze da pobede sve utakmice ali nije problem u jednoj utakmici dali pobedili ili izgubili problem su ljudi u savezu i sistem rada izbor igracica igra se od danas do sutra mi smo zemlja sporta nekada smo jurili medalje a sada plasman slavimo kao da smo prvi ovo se igra za dnevnice menadzere i licne inerese treba sve podmladiti i praviti ekipu za 3do 4god da jurimo medalje.Kada je Boskovic hteo da podmladi reprezetaciju svi su ga pluvali .Sada bi ta ekipa sa jos par igraca mozda nesto i napravila ispade jos Boskovic i dobar a Ljuba neka muje na obraz sta radi politika je cudo.
Tako je
A zasto Vi "profesore" kontrolisete gramaticki moj komentar? Ako Vam se ne svidja ignorisite.U ostalom ne znam cemu komentarisanje komentara u opste, bez obzira po kojoj osnovi.Prijatno vece Vam zelim i hvala na razumevanju.
in the air
Uzmi vazduh, aman. Gde počinje, a ge završava rečenica!?
Прикажи још одговора
Стручњак
Данас је приказана одлична игра како у нападу тако и у одбрани, једино је пад концентрације на крају утакмице мало покварио утисак али у сваком случају све честитке играчицама и стручном штабу.
papadubi
Ajmo curice, ajmo dečaci... Sad pljujte i ovu pobedu. Znate ono, Madjarice nisu neka ekipa ili još bolje, krile su karte za prvenstvo i slične gluposti. Nemoj da je neko pohvalio devojke i stručni štab! Kao da nisu naše, kao da ne žele najbolje i sebi i nama!!!
Torino
Govorite o sportu gde su pljuvane srebrne medalje (i u komentarima i tekstovima i izjavama "legendi") pa niko nije rekao dosta i sad vas čudi nešto. Pa ko je mislio pljuvace njih a neće nas taj se ni u šta ne razume. Zarazno je to.
Soko
Normalno jeda svaka od njih zeli najbolje sebi a i ekipi..IJa im zelim najbolje naglasavam stalno...ne radi se ovdi o nepozvanim i pozvanim radi se jednostavno da one ne mogu bolje i da je to realnost..i tu im ja cestitam..Ali ovde je vecina komentara uoucene treneru gde ce se vecina slozit da je blago receno nestrucan za ovaj izazov..sa malo kvalitetnijim trenerom mogla bi ova ekipa i vise..tako da curama sam pozeleo srecu i jutros kad su pobedile ali nije objavljen lkomentar i nema veze....kad u klubu ili u ekipi ne ide menja se trener a ne izbacujj se igraci...a kod nas kontra..i Lekic moze da ne odgovara ali Ljuba je trenercina...e nije nego
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.