Почетна / Рукомет / Репрезентација

Селектор Перуничић објавио шири списак за ЕП 2020. године

Селектор Србије Ненад Перуничић објавио је шири списак играча на које рачуна за Европско првенство 2020.
ФОТО: И. Веселинов

Шампионат Европе одржаће се од 9. до 26. јануара у Аустрији, Шведској и Норвешкој. Репрезентација Србије налази се у групи у Грацу са селекцијама Белорусије, Црне Горе и Хрватске. На списку Перуничића је 28 игача:

Тодор Јандрић, Миљан Пушица, Стефан Вујић, Милан Ђукић, Никола Црноглавац, Живан Пешић, Богдан Радивојевић, Иван Димитријевић, Немања Илић, Иван Мошић, Вања Илић, Зоран Николић, Лазар Кукућ, Немања Зеленовић, Милан Милић, Алекса Колаковић, Милош Грозданић, Јовица Николић, Стеван Сретеновић, Борис Радивојевић, Мијајло Марсенић, Боривоје Ђукић, Бранко Томић, Немања Обрадовић, Владимир Цупара, Тибор Иванишевић, Страхиња Станковић и Дејан Милосављев.

Коментари34
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zalosno
Ovo sve izgleda... jasno nam je svima da ima onih koji nece da igraju sa repku. 3/4 ovih momaka nije mesto ovde. Da je sve normalno, kao sto nije, ovde bi bio Djordjic, pa i Šesum, Pera Nenadic, Darko Djukic, pa i mali Gedza Ilic.
Zalosnijr
Ilic povredjem covece boziji Ne igra mesec dana Ali bitno je da si ti promislio...
Draza
Gruzija 18 druze
Navijac
Druze posle Gruzije je bilo jos jedno evropsko i svetsko prvenstvo.
draza
Pet igraca su na spisku s juniorske reprezentacije . Bili su 18 ti na na Svetskom i 13 na Evropskom prosle godine . Strasno
Navijac
To da li sam roditelj ili ne, nema veze sa ovi sto vi ne znate da su Juniori na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, tacnije u Celju bili osmi i samim tim se kvalifikovalu za svetsko prvenstvo u Spaniji gde su bili trinaesti..Generacija 98/99, ako uopste mislimo na iste juniore Jandric, Radivojevic, Milic......
aca
Tada tvoj nije igrao
Прикажи још одговора
Banjica
Covek koji je zbog slabih rezultata,najslabijih u njenoj istoriji, prestao da bude trener Zvezde, vrsi selekciju reprezentacije Srbije. Sa tom reprezentacijom bio je prosle godine 18-ti na svetskom prvenstvu i samo klanovskim i stranackim vezama opstaje kao selektor jer su ga oni i izabrali.
Nije bas tako
Ma nemoj te ljudi ... nije bas tako . Dobar je on , ( BIO ) igrac
GK COACH
Izvinite, ko je ovaj lik što je trener golmana reprezentacije? Gde je on branio i gde je gradio trenersku karijeru? Iskreno, za njega nisam nikada čuo. A vi?
Golman
Taj lik , radi vec 2 godine sa todorom jandricem u MP , branio je u Monpelje i Samberi i "slucajno" je tamo proveo vise od 10 godina ! Fantastican trener postao, ali jako bezi od naseg mentaliteta ... po meni pravo osvezenje za struci stab

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.