Почетна / Рукомет / Репрезентација

Вања Илић поносан на екипу: Спаја нас хемија

Екипа је сложна, делујемо увек као тим, радимо као тим и боримо се као лавови. Група је добра, можда по именима то не делује тако, али водиће се ратови – истиче млади Орао
ФОТО: Д. Жарковић

Репрезентација Србије полако хвата ритам и покушава да се адаптира на Ковилово и тренинге у државном тиму.

Момци су спремни, расположени и орни за сваки задатак који се пред њих стави, тако да селектор Ненад Перуничић може максимално да се посвети тактици и припреми за мечеве на Европском првенству.

Орлови полако збијају редове, екипи су се прикључили играчи из Војводине и Металопластике, док је стигао и капитен Немања Илић, па је национални тим из дана у дан све јачи.

Атмосфера је као и увек на врхунском нивоу, млад састав је увек, поред пакленог рада, спреман и за дружење, кафу, разговор...

Нови изазови, старо друштво, већ уиграна екипа – рекао је један од најбољих играча тим, Вања Илић.

Једва чекамо да првенство почне, да заиграмо и радимо оно што најбоље знамо.

Какви су први утисци по доласку на ново окупљање?

Чини ми се да је све на већем нивоу. Дуго смо заједно, играмо већ неко време у истом саставу, са мало измена, тако да нема ту никаквих непознаница. Костур тима је исти, међу нама је права другарска атмосфера и мислим да се све то лепо осликава и на терену.

Шта краси овај тим?

Хемија коју имамо. Екипа је сложна, делујемо увек као тим, радимо као тим и боримо се као лавови. Мислим да никада није било тако лепо у репрезентацији, причамо сви о свему, лепим и ружним стварима, бодримо се и то је наша снага.

Имате занимљиву групу на Европском првенству, ту су још Хрватска, Црна Гора и Белорусија?

Група је стварно добра. Можда по именима то не делује тако, али кад се погледају игре тих репрезентација онда долазимо до закључка да је реч о одличним тимовима. Белорусија дуго игра у истом саставу, знају се у душу, тачно могу да процене и по ноћи и по дану, где који играч иде. На све то, биће нам први ривали на првенству, а то носи увек посебну тежину, јер је отварање увек најважније. Верујем да можемо са њима баш добро да одиграмо и подигнуте главе напустимо терен...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 25. децембар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pozitiva
Sta kaze Stanke na ovo???

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.