Почетна / Рукомет / Репрезентација

Сретеновић: Исто што нам се понавља већ утакмицама уназад

Мушка рукометна репрезентација Србије је изгубила од Хрватске 21:24 и тако са сва три пораза завршила Европско првенство
ФОТО: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Српски рукометаш Зоран Николић рекао је да је утакмица против Хрватске упркос поразу показатељ како треба играти сваку утакмицу.

- Последња утакмица, али мислим да смо дали свој максимум и последњи атом снаге. Остаће жалим за претходним утакмицама и за овом. Нисмо успели, и шта да се ради. Идемо даље. Мислим да смо данас били бољи него у претходним мечевима и да је ово показатељ, не само како играти против Хрватске, већ и сваку утакмицу - рекао је Зоран Николић, а пренео Рукометни савез Србије.

Мушка рукометна репрезентација Србије је изгубила од Хрватске 21:24 и тако са сва три пораза завршила Европско првенство.

- Исто што нам се понавља већ утакмицама уназад. Поново смо исте грешке поновили, промашили зицере и практично сами себе победили и оставили простор Хрватима да из лаких позиција стигну до голова. Смањити техничке грешке и да наставимо да се подржавамо јер ова екипа има хемију. Напад је био највећи проблем са промашеним зицерима и велики бројем техничких грешака - казао је Стеван Сретеновић.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

jo-jo
Pa ako vam se to ponavlja znači da nemate pojma...
eretas
Igrali ste ligu sampiona i sluzili za gol razliku, podsecanja radi. NE ide vam to igranje bas na ruku.
Nema to veze sa PA
Kao i Vojvodina i svako ko bi krocio jednom u LS iz Srbije bi tako prosao
murat
Tehnicke greske se uce u mladjim kategorijama . Ocigledno se vidi ko je prosao a ko ne . To je svaki normalan covek video po spisku . Tehnicke greske mora praviti neobucen igrac a ima vas mnogo
Bajazit
LS je igrala Vojvodina i to grupnu fazu. Sretu bih dao na pozajmicu u Malu Mostanicu, a na levog stavio Djordjica npr koji je izmislio svaki segement rukometne igre, a da o ostalom ne pricamo. Nego...Brko, da li je istina da i tamo nisi vise trener? Pa kako majku mu poljubim?
Bajazite
A, kome si ti bio trener? Već kad spominješ Brkovića, moraš da znaš da posle njega nikada nismo igrali LŠ? A, još nešto nije Brković birao Sretenovića već Peruničić. Ne samo koga bi ti izabrao????
Прикажи још одговора
vanga
Lino je rekao igramo na 3 razlike da se niko ne povredi . Sada likujete . Stidite se

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.